Η LG συνεργάζεται με την BANG & OLUFSEN προσφέροντας κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου στην IFA 2017

0

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εμβληματικών εταιρειών οικιακής ψυχαγωγίας έχει ως αποτέλεσμα μία τηλεόραση αξεπέραστης ποιότητας εικόνας, ήχου, σχεδίασης και αριστοτεχνίας.

Η LG Electronics (LG) και η Bang & Olufsen ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και παρουσίασαν την τηλεόραση BeoVision Eclipse για πρώτη φορά παγκοσμίως στην IFA στο Βερολίνο.

Η νέα τηλεόραση BeoVision Eclipse, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφαία εμπειρία θέασης, σηματοδοτεί την αρχή της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016. Η πρωτοποριακή τεχνολογία OLED της LG συνεχίζει να εκπλήσσει τους video experts και τους καταναλωτές, ενώ η καταξιωμένη αισθητική και ακουστική ακρίβεια της Bang & Olufsen έχει κατακτήσει τους λάτρεις του ήχου σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία LG OLED με την άψογη απόδοση μαύρου και την ανώτερη εμπειρία θέασης που προσφέρει, σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη προσέγγιση του ήχου της Bang & Olufsen αναδεικνύονται απόλυτα στην εκπληκτική BeoVision Eclipse.

Η συνεργασία μεταξύ της LG και της Bang & Olufsen για την τηλεόραση BeoVision Eclipse ξεκίνησε το 2016. Δύο ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών εργάστηκαν, χωρίζοντάς τους οκτώ χιλιάδες χιλιόμετρα και επτά ζώνες ώρας ανάμεσα στο Struer, τη Δανία και τη Σεούλ της Νότιας Κορέας, για να δημιουργήσουν την πρώτη τηλεόραση OLED που ‘φέρει’ το πολυπόθητο όνομα Bang & Olufsen. Το τελικό προϊόν, όπως θα δουν οι επισκέπτες του IFA 2017, πρόκειται πραγματικά για ένα έργο τέχνης.

«Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θα αναγνωρίσουν αμέσως την ασύγκριτη τεχνολογία OLED και την τεχνολογία επεξεργασίας video μέσα σε αυτή την τηλεόραση εκλεπτυσμένης σχεδίασης από την Bang & Olufsen, μια εταιρεία με ισχυρή κληρονομιά στον σχεδιασμό και τον ήχο», δήλωσε ο Lee Sang-woo, vice

president, business strategy της LG Electronics Home Entertainment Company. «Ανυπομονούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της σχέσης».

Η συνεργασία με την LG Electronics σηματοδοτεί την έναρξη της στρατηγικής της Bang & Olufsen να επεκτείνει τις τεχνολογικές δυνατότητές της καθώς και τις αντίστοιχες συνεργασίες της. Αυτό επιτρέπει στην Bang & Olufsen να επικεντρωθεί στις βασικές δυνατότητες της ακουστικής, του σχεδιασμού και της επεξεργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα την αλυσίδα εφοδιασμού, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης της εταιρείας για να βελτιώσει τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία της εταιρείας.

«Τόσο η Bang & Olufsen όσο και η LG μοιράζονται μια μακρά παράδοση καινοτομίας και δεξιοτεχνίας», δήλωσε ο Stefan K. Persson, Εxecutive vice president της Bang & Olufsen. «Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών αποδεικνύει την αμοιβαία επιθυμία να ανεβάζουν τον πήχη όσον αφορά τον συνδυασμό σχεδιασμού παγκόσμιας κλάσης και της τεχνολογίας αιχμής. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, η BeoVision Eclipse, είναι το παράδειγμα».

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.