H Samsung μειώνει κατά το ήμισυ τον χρόνο πλύσης των ρούχων χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία QuickDrive

0

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα τη νέα επαναστατική τεχνολογία πλυντηρίου, QuickDrive™ που πρόκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο. Στην καρδιά του πλυντηρίου WW8800M βρίσκεται η αποκλειστική τεχνολογία της Samsung, QuickDrive™, η οποία προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μειώσουν τον χρόνο που χρειάζονται για να βάλουν πλυντήριο στο μισό1. Στη ρύθμιση Super Speed, η πλύση  των ρούχων ολοκληρώνεται σε μόλις 39 λεπτά, εξοικονομώντας στους καταναλωτές χρόνο , χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στο  αποτέλεσμα της πλύσης, την ενεργειακή απόδοση, τη φροντίδα των υφασμάτων και την αντοχή.

«Η τεχνολογία QuickDrive™ αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού στη βιομηχανία, καθώς μειώνει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζονται οι καταναλωτές για να βάλουν πλυντήριο και τους δίνει περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν τη ζωή», δήλωσε ο B.S. Suh, Executive Vice President στο Digital Appliances Business στη Samsung Electronics. «Το νέο πλυντήριο WW8800M χρησιμοποιεί την τεχνολογία QuickDrive™ για να παρέχει γρήγορη και ισχυρή απόδοση πλύσης, σε συνδυασμό με ένα εύρος τεχνολογιών και έξυπνων λειτουργιών που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη χρήση του πλυντηρίου».

Βελτιωμένη απόδοση πλύσης με τη μοναδική τεχνολογία της Samsung

Η τεχνολογία QuickDrive™ της Samsung μειώνει τον χρόνο πλύσης κατά 50% και την κατανάλωση ενέργειας κατά 20% χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα της πλύσης. Ο μοναδικός κάδος Q-DrumTM  αποτελείται από ένα μεγάλο κεντρικό κάδο και από μία επιφάνεια στο πίσω μέρος του κάδου που περιστρέφεται ανεξάρτητα. Σε αντίθεση με τα συμβατικά πλυντήρια, το WW8800M δημιουργεί μία επαναστατικά δυναμική κίνηση που τροφοδοτείται από διπλές δυνάμεις που γρήγορα, απαλά και αποτελεσματικά απομακρύνουν τους λεκέδες και προσφέρουν ένα δυναμικό πλήρη κύκλο πλύσης.

Επιπλέον, η ασύγκριτη τεχνολογία QuickDrive™ της Samsung ελέγχθηκε ανεξάρτητα από την Intertek, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως οργανισμό ελέγχου και επιθεώρησης. Η Intertek επιβεβαίωσε ότι η τεχνολογία QuickDrive™ παρέχει το ίδιο επίπεδο απόδοσης καθαριότητας και φροντίδας των υφασμάτων με τα ήδη υπάρχοντα πλυντήρια, ενώ παράλληλα μειώνει τον χρόνο πλύσης.

Το νέο πλυντήριο WW8800M διαθέτει ακόμα πολλές από τις εξαιρετικές τεχνολογίες πλύσης της Samsung, όπως είναι η τεχνολογία EcoBubbleTM, η οποία παρέχει δυνατή απόδοση πλύσης, χάρη στον συνδυασμό αέρα και νερού για τη δημιουργία λεπτών φυσαλίδων απορρυπαντικού, που εισχωρούν στα υφάσματα πιο γρήγορα, μεγιστοποιώντας  τα αποτελέσματα του απορρυπαντικού ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εξυπνότερο πλυντήριο που  υποστηρίζει τεχνολογία loT για άνεση χρήσης

Καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου πλύσης, η τεχνολογία QuickDriveTM προσφέρει μια γκάμα έξυπνων και άνετων λειτουργιών. Το WW8800M με έξυπνη τεχνολογία IoT διαθέτει έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για την πλύση, τον αποκαλούμενο Q-rator, που προσφέρει τρεις βασικές έξυπνες λειτουργίες για περισσότερη άνεση στη διαχείριση του πλυσίματος.

  • Η λειτουργία Laundry Planner επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν την ώρα ολοκλήρωσης της πλύσης, έτσι ώστε να ρυθμίσουν το πρόγραμμά τους, όπως επιθυμούν.
  • H λειτουργία Laundry Recipe προσφέρει αυτοματοποιημένες προτάσεις για βέλτιστους κύκλους πλυσίματος, με βάση πληροφορίες, όπως το χρώμα, τον τύπο υφάσματος και τον βαθμό λεκιάσματος που καταχωρεί ο χρήστης. Έτσι, ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να μαντέψει ποιος κύκλος είναι ο καταλληλότερος.
  • Η λειτουργία HomeCare Wizard παρακολουθεί από απόσταση τη συσκευή, ειδοποιώντας προκαταβολικά τους χρήστες για πιθανά προβλήματα και προσφέροντας άμεση υποστήριξη για την αντιμετώπισή τους.

Ακόμη, το WW8800M διαθέτει την καινοτόμο λειτουργία AddWashTM της Samsung, μία λειτουργία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν ρούχα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης . Από μια ξεχασμένη κάλτσα μέχρι ένα ευαίσθητο ρούχο3 που πρέπει να μπει αργότερα στον κύκλο πλύσης, η λειτουργία AddWash™ επιτρέπει στους χρήστες ακόμη και να προσθέσουν απορρυπαντικό ή μαλακτικό αργότερα κατά την πλύση. Ο συνδυασμός του Q-rator  και του AddWash™ δημιουργεί μια μοναδική συνεργασία, που προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση στον καταναλωτή, απλοποιώντας τη διαδικασία πλύσης.

Σχεδιασμένο για υψηλότερη αντοχή και εξοικονόμηση κόστους

Τέλος, το WW8800M έχει σχεδιαστεί για απόδοση που διαρκεί. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία Digital Inverter  της Samsung, το WW8800M μειώνει τον θόρυβο και βοηθάει στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική αντοχή , επιτρέποντας στη συσκευή να διατηρεί την άριστη απόδοσή της στην πλύση και τη φροντίδα των υφασμάτων. Επιπρόσθετα, το WW8800M προσφέρει ένα εύρος λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας, που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας έως  50% περισσότερο  από το πιο υψηλό Α+++ ενεργειακό πρότυπο για έναν κύκλο πλύσης . Ακόμη, χρησιμοποιεί κεραμική αντίστασηHeater+, που εξασφαλίζει έως και 55% λιγότερη συσσώρευση αλάτων από τις συμβατικές κεραμικές αντιστάσεις6, βοηθώντας την αντίσταση να διατηρήσει την απόδοσή της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με περισσότερη αντοχή.

Το εκθεσιακό περίπτερο της Samsung Electronics θα είναι ανοιχτό στο Επίπεδο2, City Cube Berlin, από 1 – 6 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της IFA 2017.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.