Οι νέες οθόνες της Dell δίνουν άλλο «άερα» στο γραφείο του σπιτιού

0

Ένα ποιοτικό monitor είναι must σε κάθε σπίτι, αλλά είναι εξ’ίσου σημαντικό να ταιριάζει με το χώρο και να δίνει πόντους με την αισθητική του. Κάπως έτσι, η Dell αποκάλυψε μια σειρά από κομψά νέα monitors στο Las Vegas

Τα Dell 27 Ultrathin Monitor (S2719DM) και Dell 24 Ultrathin Monitor (S2419HM) είναι εξαιρετικά λεπτά και προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα, ενώ υποστηρίζουν αναπραγωγή περιεχομένου HDR για μια CinemaColor εμπειρία, αναπαράγοντας πανέμορφο χρωματικό βάθος, καθαρότητα και αντίθεση, σε μια, πρακτικά χωρίς περιθώρια, οθόνη InfinityEdge για εντυπωσιακά ρεαλιστικές εικόνες. Στο λεπτότερο σημείο τους έχουν πάχος μόλις 5,5 χιλιοστά, μικρότερο και από ενός smartphone, ενώ η μέγιστη φωτεινότητά τους είναι 600 nits.

Dell 27 Ultrathin Monitor

Η Dell διαθέτει και φορητούς υπολογιστές στη γκάμα της και φυσικά είναι συσκευές που πλέον έχουν τη δική τους θέση στο μοντέρνο σπίτι, αν δε θέλετε ή δεν έχετε χώρο για ένα desktop. Έτσι παρουσίασε και τα νέα Dell Latitude, ασφαλή και διαχειρίσιμα επαγγελματικά notebooks και υπολογιστές 2-σε-1, με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core vPro 15W δύο και τεσσάρων πυρήνων,  παρέχοντας σημαντική βελτίωση στην απόδοση. Το Latitude 7490 notebook διαθέτει μια αποκλειστικής σχεδίασης κεραία, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία στις συνδέσεις WiFi, καθώς και μια νέα οθόνη Full HD πολύ χαμηλής κατανάλωσης, η οποία μειώνει την κατανάλωση μέχρι και 50%, με αποτέλεσμα την επέκταση της αυτονομίας για πολλές ώρες.

Dell_Latitude_7290_7390_7490_s

Τέλος, η Dell παρουσίασε τη μικρότερη συσκευή αποθήκευσης Thunderbolt 3 στον κόσμο και ένα από τα ταχύτερα φορητά drives που είναι διαθέσιμα, το Dell Portable Thunderbolt SSD 1000 (1TB) και το SSD 500 (500GB).

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.