Η Netatmo είναι μία κομψή κάμερα ασφαλείας με αναγνώριση προσώπου!

0

Ο σοφός λαός αναφέρει ότι «των φρονίμων τα παιδιά… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και αυτό είναι κάτι που εννοείται πως ισχύει με την περίπτωση των security cameras, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε αναβαθμίζουν κατακόρυφα την ασφάλεια των προσωπικών μας χώρων (και μας κάνουν να κοιμόμαστε… ήσυχοι). Σίγουρα υπάρχουν αναρίθμητα συστήματα ασφαλείας στην αγορά, όμως υπάρχουν και κάποιες προτάσεις που αν μη τι άλλο ξεχωρίζουν… Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η σούπερ κομψή κάμερα ασφαλείας Netatmo, η οποία πρόκειται για μία «ιδιοφυή» κάμερα, όπου το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να αναγνωρίζει τα πρόσωπα που πλησιάζουν στο κατώφλι του σπιτιού μας (ή οπουδήποτε και εάν την έχουμε τοποθετήσει).

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την τοποθετήσετε στην πόρτα σας και να την αφήσετε να κάνει μόνη της… τα υπόλοιπα. Η Netatmo δύναται να αναγνωρίσει το κάθε άτομο που την κοιτάζει, δημιουργώντας ένα log με τα πρόσωπα που έχει «δει». Σε περίπτωση που η Netatmo αντιληφθεί ότι έχει πλησιάσει στο σπίτι σας κάποιο άτομο που δεν ανήκει στον οικογενειακό σας κύκλο ή στους φίλους σας, τότε αμέσως στέλνει αυτόματα μία ειδοποίηση στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται εγκατεστημένη στο κινητό σας (και από την οποία μάλιστα μπορείτε να ελέγξετε σχετικά εύκολα).

Κατασκευασμένη από ποιοτικό αλουμίνιο, με τη δυνατότητα για παρακολούθηση στις 130 μοίρες (field of View) και τη δυνατότητα για καταγραφή / recording σε Full HD ποιότητα ακόμη και τη νύχτα (διαθέτει νυχτερινή όραση). Η minimal αισθητική συνδυάζεται με άψογο τρόπο με την υψηλή τεχνολογία και δεν χωράει αμφιβολία ότι η Netatmo μπορεί να γίνει ο καλύτερος φύλακας του σπιτιού σας. Περισσότερες πληροφορίες για την Netatmo θα βρείτε στο official website της…  

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.