Νιπτήρες για δύο: Ιδέες για μπάνια ιδανικά για ζευγάρια

0

Πολλές φορές οι γυναίκες καθόμαστε τόση ώρα μπροστά από τον νιπτήρα του μπάνιου, που οι σύντροφοί μας διαμαρτύρονται. Η καθημερινή ρουτίνα που ακολουθούμε για να είμαστε όμορφες, κρατά τον νιπτήρα απασχολημένο για αρκετή ώρα ώστε να μην μπορεί να τον χρησιμοποιήσει κανείς άλλος. Συγκεντρώσαμε ιδέες για «νιπτήρες για δύο» που θα σας λύσουν τα χέρια.

νιπτήρες

Διακοσμήστε και τα δύο μέρη του πάγκου

Με δύο νιπτήρες, μπορείτε να κάνετε το design του μπάνιου να ταιριάζει και στα δικά σας, πιο κοριτσίστικα γούστα αλλά και στου συντρόφου/συζύγου σας. Αφού θα έχετε δύο νιπτήρες μπορείτε να κάνετε το μπάνιο θεματικό σε κάθε μεριά και να δώσετε ένα πιο παιχνιδιάρικο λουκ. Μπορείτε να παίξετε είτε σε πιο πολύχρωμους τόνους και στυλ είτε σε κάτι πιο μίνιμαλ, για να ικανοποιήσετε και τις δύο πλευρές.

νιπτήρες

Μία λύση για όλους 

Φυσικά, ένας διπλός νιπτήρας δεν θα είναι βολικός μόνο για το άλλο σας μισό, αλλά γενικά για την οικογένεια σας καθώς και για τους καλεσμένους σας. Ειδικά νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ που δημιουργείται σειρά προτεραιότητας στο μπάνιο. Θα γλυτώσετε πολύ χρόνο και θα αποφύγετε πολλούς …τσακωμούς.

νιπτήρες

Έξτρα ντουλαπάκι μπάνιου

Ταυτόχρονα, θα κερδίσετε επιπλέον χώρο αφού πλέον θα υπάρχουν μεγαλύτερος πάγκος μπάνιου. Επίσης, έτσι θα έχετε δύο ή παραπάνω ντουλαπάκια κάτω από τους νιπτήρες, τα οποία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον χώρο σας ακόμη περισσότερο. Plus: στην μία μεριά του πάγκου μπορείτε να έχετε τα δικά σας πράγματα και στην άλλη του συντρόφου σας. Αντίστοιχα, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα ντουλαπάκια.

νιπτήρες

Μία πολύ μοντέρνα ιδέα είναι να βάλετε ακόμη και διαφορετικές πόρτες για το ίδιο μπάνιο. Δείχνει πολύ κουλ και έτσι μπορείτε επίσης να καταλάβετε εύκολα πότε η τουαλέτα είναι κατειλημμένη.

νιπτήρες

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.