Όταν η μόδα συναντά την τεχνολογία!

0

Ήταν η μεγάλη Coco Chanel που κάποτε είπε, «η μόδα αλλάζει, αλλά το στυλ παραμένει το ίδιο». Βέβαια πάνω σε αυτό το θέμα, υπάρχει και άλλο ένα πράγμα που αλλάζει μαζί με τη μόδα- η τεχνολογία. Με την καινοτομία να μπαίνει σε πολλά και διαφορετικά σημεία της βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία διευρύνει όσο το δυνατό περισσότερο τις δυνατότητες της εκάστοτε βιομηχανίας.

Με τον συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας, υπήρξαν μερικοί άνθρωποι που με τα έργα τους έχουν πάει τη μόδα στο επόμενο επίπεδο. Το προσωπικό στυλ αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από την προσωπικότητα του καθένα, παρέχοντας κάποια στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει καταστάσεις ή με τον τρόπο που θέλουν να τον αντιμετωπίζουν. Τα ρούχα και ο τρόπος ντυσίματος είναι ζωτικής σημασίας στη διαμόρφωση των προσωπικών απόψεων με πολλούς να προσλαμβάνουν επαγγελματίες συμβούλους για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν την ιδανική εμφάνιση.

Η συντήρηση των ρούχων ωστόσο αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία μιας καλής εικόνας και η LG Electronics έχει φροντίσει για αυτό μέσω των καινοτόμων προϊόντων της. Συγκεκριμένα, το πλυντήριο ρούχων LG Twin Wash επιτρέπει σε δύο ξεχωριστά φορτία να πλένονται ταυτόχρονα, συνδυάζοντας έναν πλήρους μεγέθους εμπρόσθιο κάδο φόρτωσης με ένα μίνι πλυντήριο σε μια κρυφή βάση, δημιουργώντας μια εντελώς νέα σειρά επιλογών πλύσης, διασφαλίζοντας την απαραίτητη φροντίδα που αξίζει σε κάθε ύφασμα. Εκτός από άμεση αποτελεσματικότητα, το LG Twin Wash παρέχει ποιοτική πλύση και καθαρότερα ρούχα σε λιγότερο χρόνο.

LG New TWINWash

Επιπλέον, η LG επαναπροσδιορίζει ριζικά την έννοια του πλυσίματος των ρούχων και της σωστής διατήρησής τους, παρουσιάζοντας το σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό, LG Styler. Αποτελεί την ιδανική λύση για να φρεσκάρει ρούχα που απαιτούν συνήθως μία επίσκεψη στο καθαριστήριο, όπως κοστούμια, μπλούζες ή στολές. Αναζωογονεί τα ρούχα με τη χρήση ατμού χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό σύστημα αντλιών θερμότητας Inverter, παρόμοιο με αυτό που μπορεί να βρεθεί στα υψηλής απόδοσης πλυντήρια ρούχων. Η τεχνολογία Heat Pump ανιχνεύει τη θερμοκρασία και στεγνώνει τα ρούχα σε χαμηλή θερμοκρασία, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά στο ύφασμα.

Η LG δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, να αξιοποιήσουν την τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους προσφέρει ‘Καινοτομία για μία Καλύτερη Ζωή’, εξασφαλίζοντας περισσότερο χρόνο για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.