Ποια είναι τα trends στα χρώματα του σπιτιού για το 2018

0
Το πράσινο και το μπορντό είναι από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν πιο πολύ. Οι παστέλ αποχρώσεις φέρνουν στο σπίτι σας το στιλ της δεκαετίας του 1980.

Ακόμα και αν δεν είστε πολύ τολμηροί, οι έντονοι και τολμηροί συνδυασμοί στη διακόσμηση είναι must επιλογή.

Ελληνικό γαλάζιο
Το μπλε της Μεσογείου είναι από τα χρώματα που θα επικρατήσουν μέσα στο 2018. Πρόκειται για ένα πλούσιο χρώμα το οποίο ταιριάζει υπέροχα με γκρι και ροζ. Αν αγαπάτε περισσότερο τα έντονα χρώματα προτιμήστε ένα πλούσιο και βαθύ μπλε το οποίο αν το συνδυάσετε με λευκό θα έχετε κάνει μία πολύ ωραία μείξη του μοντέρνου με το κλασικό.

Φυσικό γκρι 
Το γκρι είναι σίγουρα ένα από τα χρώματα που θα επικρατήσουν το 2018, όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και στη διακόσμηση. Το απαλό γκρι στους τοίχους ταιριάζει υπέροχα με πόρτες στο χρώμα του κάρβουνου και ένα απαλό γκρίζο-λευκό στο ταβάνι.

Πράσινο με μπλε 
Το πράσινο και το μπλε θα είναι στη μόδα τη νέα χρονιά. Οι πολύ «ζωντανές» εκδοχές του κλασικού μπλε και του πράσινου προσφέρουν ένα φρέσκο και έντονο look στη διακόσμησή σας.

Το πράσινο της ελιάς 
Αυτό το χρώμα θα είναι πολύ δημοφιλές το 2018. Βάλτε το παντού, στους πάγκους και τα ντουλάπια της κουζίνας σας αλλά και στο υπνοδωμάτιό σας. Με αυτό θα δώσετε ζεστασιά και φυσικότητα στον χώρο σας. Μπορείτε εναλλακτικά να προτιμήσετε το χρώμα της μέντας αλλά και το μελιτζανί. Συνδυάστε τα με ένα πιο έντονο και φωτεινό χρώμα.

Παστέλ αποχρώσεις
Οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούσαν στη διακόσμηση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80. Πρόκειται για ιδιαίτερα αισιόδοξους χρωματισμούς. Δοκιμάστε τους συνδυασμούς του πορτοκαλί, του μοβ, του απαλού πράσινου και του ροζ που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας.

Τολμηροί συνδυασμοί
Ταιριάξτε τα κλασικά χρώματα, όπως είναι το μαύρο, το γκρι και το λευκό, με πιο έντονα και «δυναμικά» χρώματα, όπως είναι το κόκκινο, το καφέ, το μπλε, το πράσινο και το πορτοκαλί.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.