Πλυντήριο Ρούχων LG F4J6VY1W «Με τη δύναμη του… ατμού»!

0

Η LG δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον τομέα των λευκών οικιακών συσκευών, καθώς έχει δημιουργήσει τη δική της εξαιρετική παράδοση, με λύσεις που διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους και την ενσωμάτωση χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας. Αυτά είναι τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν και το πλυντήριο ρούχων F4J6VY1W, μία καινοτόμα πρόταση η οποία στηρίζεται στην δύναμη του… ατμού!

Το LG F4J6VY1W διαθέτει χωρητικότητα στα 9 κιλά και είναι σούπερ οικονομικό, καθώς ανήκει στην ενεργειακή κλάση: A+++-20%, ενώ επιπλέον ο κάδος τους περιστρέφεται στις 1400 στροφές. Το μυστικό βέβαια κρύβεται στην εξελιγμένη τεχνολογία ατμού, η οποία βασίζεται στο πρόγραμμα Allergy Care, το οποίο χρησιμοποιεί νερό και θερμότητα για να δημιουργήσει έναν ειδικό ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα με απαλό τρόπο, εξαφανίζοντας τις ουσίες εκείνες που προκαλούν αλλεργία ή αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα, το LG F4J6VY1W στηρίζει την τεχνολογική υπεροχή του στον ειδικά σχεδιασμένο κινητήρα Inverter Direct Drive, ο οποίος διαθέτει λιγότερα μηχανικά μέρη, τα οποία εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και φυσικά περισσότερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, καθώς μειώνει στο ελάχιστο τους κραδασμούς.

Η πρόταση της LG βέβαια δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει την interconnected IoT μόδα της εποχής, το πλυντήριο της κορεατικής εταιρείας υποστηρίζει τεχνολογία NFC, καθώς με ένα απλό άγγιγμα, οι χρήστες του F4J6VY1W μπορούν να κατεβάσουν νέα προγράμματα πλύσης, αλλά και να κάνουνε καλύτερο προγραμματισμό των λειτουργιών του πλυντηρίου τους. Παράλληλα, η λειτουργία Smart Diagnosis εντοπίζει γρήγορα τυχόν μικροπροβλήματα πριν… γίνουν μεγάλα προβλήματα. Έξυπνο, βολικό και σούπερ οικονομικό το πλυντήριο της LG αποτελεί μία πραγματική «επένδυση» για το μέλλον! To βρήκαμε στα καταστήματα Κωτσόβολος σε προσφορά με τιμή στα 449 ευρώ!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.