Πώς η Kärcher κάνει τον καθαρισμό των εξωτερικών χώρων την πιο αγαπημένη συνήθεια!

0

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς  απολαμβάνουμε τους κήπους, τις αυλές και τις βεράντες μας περισσότερο από ποτέ. Η ανάγκη μας όμως αυτοί οι χώροι να αποπνέουν την ίδια φρεσκάδα και καθαριότητα με το εσωτερικό του σπιτιού μας, μένει η ίδια. Έτσι η Kärcher, προσφέρει για μία ακόμη φορά ολιστική λύση στην ανάγκη μας, μέσα από την ευρεία γκάμα υδρόψυκτων πλυστικών μηχανημάτων της, τα οποία είναι τα πρώτα στην κατηγορία τους στον κόσμο.

Όταν πρόκειται για τα πλακάκια της βεράντας ή τα έπιπλα του κήπου, ένα κοινό λάστιχο νερού συχνά αποδεικνύεται όχι μόνο χρονοβόρο, αλλά και ιδιαίτερα κοστοβόρο. Γι’ αυτόν τον λόγο, τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher, θα γίνουν ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος. Καταναλώνουν 80% λιγότερο νερό σε σύγκριση με το συνηθισμένο λάστιχο, ενώ ο χρόνος καθαρισμού και η κατανάλωση ενέργειας, συγκριτικά με άλλα πλυστικά μηχανήματα, μειώνεται κατά 50%.  Εξίσου σημαντικό είναι, ότι στα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher μπορεί να χρησιμοποιηθεί νερό που έχει συλλεχθεί σε δεξαμενή ή βαρέλι, όπως για παράδειγμα το βρόχινο νερό.

Η Kärcher όμως, ως ο εφευρέτης των πλυστικών μηχανημάτων, δεν σταματά εδώ. Αξιοποιώντας την καινοτομία που χαρακτηρίζει το DNA της, την τεχνογνωσία, αλλά και τη δύναμη της τεχνολογίας, συστήνει τα νέα πλυστικά Κ Smart Control. Τα πρώτα πλυστικά στον κόσμο που συνδέονται με το κινητό σου μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Home & Garden app, με την οποία μπορείς να συναρμολογείς, να ρυθμίζεις, ακόμα και να κάνεις service στο πλυστικό σου, σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, η οικογένεια των Κ Smart Control, διαθέτει Βoost Μode για extra δύναμη, Smart Control πιστόλι, 3 σε 1 Μulti Jet ακροφύσιο και bluetooth connection για να συνδέονται με το κινητό σου.

Τελικά πολλές φορές το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εμπιστευθείς τους ειδικούς, όπως είναι η Kärcher που εδώ και 30 χρόνια είναι δυναμικά παρούσα στην ελληνική αγορά, για να σου προσφέρει τις ολιστικές λύσεις που χρειάζεσαι.

Είσαι έτοιμος να εντυπωσιαστείς;

Ανακάλυψε τη νέα σειρά πλυστικών Κ Smart Control της Kärcher εδώ!

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.