Πως να κάνεις το σπίτι σου έτοιμο για το… Pinterest!

0
Δεν έχεις ακουστά που λένε ότι η μισή εντύπωση που μας κάνει ένας χώρος, έρχεται από την είσοδο; Κι εσύ αντί να δώσεις την προσοχή σου εκεί, ασχολείσαι μόνο με το σαλόνι και μπαίνοντας από την πόρτα, φρεσκομυρίζουν τα παπούτσια σου, ενώ αυτό το κακόμοιρο τραπεζάκι που έχεις βάλει για να ακουμπάς τα κλειδιά έχει ξαφνικά πάνω του τη μισή σου προίκα.

Γι’αυτο ξεκίνα αρχικά συμμαζεύοντας, κι έπειτα κλέψε και καμιά ιδέα από τις παρακάτω που μαζέψαμε για σένα. Γιατί όλα είναι θέμα πρώτων εντυπώσεων!

Βρες και δημιούργησε ένα ξεχωριστό spot για τα αγαπημένα σου αντικείμενα που χρησιμοποιείς καθημερινά (το πανοφώρι ή την τσάντα σου, τα παπούτσια ή τις ομπρέλες σου). Αν είναι τοποθετημένα ωραία, μοιάζουν με αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού.

Τοποθέτησε στην υποδοχή, τις αγαπημένες σου «συνήθειες». Το βιβλίο ή το περιοδικό σου, τα ακουστικά σου, την εφημερίδα. Όλα αυτά λοιπόν, αντί να τα βάλεις σε κάποιο καλάθι ή κουτί, κρέμασέ τα από μια… κρεμάστρα!

Κάνε τα δικά σου DIY που δεν θα σου στοιχίσουν ευρώ. Γιατί τι είναι τα κόψεις ένα κλαδί και να του περάσεις γαντζάκια για να κρεμάσεις το bomber ή το καπέλο σου;

Δεν έχεις τοίχο ελεύθερο για κατασκευές; Κανένα πρόβλημα! Βάλε στο μικρό τοιχάκι σου το ντουλαπάκι που έκλεψες από το σπίτι της γιαγιάς και το προόριζες για κομοδίνο, κρέμα και δύο καδράκι και μια κλειδοθήκη, κι είσαι έτοιμη!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.