Το προϊόν που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο μπάνιο σου!

0

Το μπάνιο στο σπίτι είναι ένας χώρος που χρειάζεται προσοχή και καθαρισμό τουλάχιστον ανά δύο ημέρες. Είναι εστία μικροβίων που εύκολα μπορούν να μεταφερθούν. Εκτός από τα πολύ αναγκαία που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μέσα σε αυτό, χρειάζεσαι ένα που σίγουρα λείπει και πρέπει να επανορθώσεις.

Αυτό δεν είναι άλλο από την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που εδώ και λίγα χρόνια την επιλέγουν όλο και περισσότερο άνθρωποι. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς για την χρήση της, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα απομακρύνει αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα.

Σημαντικό εξίσου είναι ότι μπορεί να βοηθήσει άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και ηλικιωμένους, όπως επίσης λόγω ότι όλη την δουλειά την κάνει από μόνη της, δεν κουράζεσαι με αποτέλεσμα να την αφήνεις περισσότερο στο στόμα, άρα και περισσότερο καθάρισμα.

Τέλος, είναι ασφαλής για το σμάλτο των δοντιών αφού δεν χρειάζεται να ασκήσεις πίεση στα δόντια. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική για όλους τους ανθρώπους, οπότε δεν πρέπει να την παραμελείς.

Αν σε πείσαμε έστω και λίγο, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από τα Media Markt, PHILIPS EasyClean sonic HX6511/50 με τα εξής χαρακτηριστικά:

Ταχύτητα: Έως και 31000 κινήσεις βουρτσίσματος το λεπτό
Αριθμός κεφαλών βούρτσας: 1
Βάση φορτιστή: Ναι
Ένδειξη επιπέδου φόρτισης: Ναι
Χρονοδιακόπτης: Smarttimer και quadpacer
Χρώμα: Λευκό/ Πράσινο

οδοντόβουρτσα

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.