Πρόβλημα με το ψυγείο σας; Ποτέ ξανά χάρη στην LG!

0

Αν βαρεθήκατε τα ψυγεία με χαμηλή απόδοση, που κάνουν διαρκώς θόρυβο και χρειάζονται συχνά απόψυξη, η γκάμα ψυγείων της LG έχει σίγουρα το ιδανικό μοντέλο για κάθε χρήση!

Οι ψυγειοκαταψύκτες της LG είναι κορυφαίοι σε απόδοση στον κλάδο, με τεχνολογία Total No Frost και ενεργειακή κλάση έως Α+++-20% που γίνεται εφικτή χάρη στον  Γραμμικό Συμπιεστή Inverter του ψυγείου. Αυτός ο προηγμένος συμπιεστής χρησιμοποιεί έμβολο που εκτελεί ευθεία κίνηση, αντί για την παλινδρομική κίνηση του συμβατικου συμπιεστή, με αποτέλεσμα λιγότερες εσωτερικές τριβές, μεγαλύτερη αξιοπιστία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερο θόρυβο. Σε δοκιμές που έγιναν από την VDE, τα ψυγεία της LG που διαθέτουν Γραμμικό συμπιεστή Inverter είναι περίπου 32 τοις εκατό περισσότερο ενεργειακά αποδοτικά[1] και μέχρι 25 τοις εκατό αθόρυβα[2] από τα αντίστοιχα που δεν έχουν συμπιεστή Inverter. Η ανθεκτικότητα του συμπιεστή υπογραμμίζεται και από την 10-ετή εγγύηση που προσφέρει η LG για την καλή λειτουργία του.

lg ψυγειο (Large)

Η LG κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη με την πρωτοποριακή τεχνολογία Door-in-Door, προσφέροντας στα μέλη της οικογένειας γρήγορη πρόσβαση στα πιο δημοφιλή είδη διατροφής. Η LG κάνει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας άλλο ένα τμήμα στην καινοτομία Door-in-Door, διπλασιάζοντας έτσι την άνεση. Το δεξί τμήμα με τη λειτουργία Door-in-DoorTM επιτρέπει πρόσβαση από το εξωτερικό με το απλό πάτημα ενός κουμπιού ενώ ανοίγει και εσωτερικά, κάνοντας έτσι εύκολη τη φόρτωσή του με σνακ, αναψυκτικά, γεύματα και οτιδήποτε χρησιμοποιείται πιο συχνά.  Το αριστερό τμήμα με τη λειτουργία Door-in-DoorTM προσφέρει επιπλέον εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο μέσω ενός μικρού μοχλού στη βάση της πόρτας. Και τα δύο τμήματα του Door-in-Door είναι εξοπλισμένα με φορητά καλάθια, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίσουν εύκολα το ύψος των εσωτερικών τμημάτων όπως τους βολεύει.

Ο σχεδιασμός του ψυγείου Door-in-Door βοηθά στη μείωση της απώλειας του ψυχρού αέρα έως 47 τοις εκατό[3]. Με την προσθήκη ενός δεύτερου τμήματος Door-in-Door, η απώλεια του κρύου αέρα μειώνεται ακόμα περισσότερο.

lg ψυγειο (2)

Η LG διατηρεί ηγετική θέση στην τεχνολογία ‘Total No Frost’, ένα βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα ψυγεία της που πωλούνται στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τεχνολογία ‘Total No Frost’ δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον αποθήκευσης τροφίμων μέσω της χρήσης ενός ανεμιστήρα για ομοιόμορφη ψύξη σε όλο το χώρο, ενώ η τεχνολογία ‘Multi Air Flow’ επιτυγχάνει επίσης την ομοιόμορφη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Συγκεκριμένα μοντέλα ψυγείων LG διαθέτουν επίσης και το μοναδικό σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα ‘Pure N Fresh’, μέσω του οποίου ο καθαρός αέρας κυκλοφορεί μέσα από κανάλια, απομακρύνοντας τις οσμές και διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα.

[1] Σύγκριση του μετατροπέα του ψυγείου της LG με Γραμμικό Συμπιεστή και των συμβατικών ψυγείων παλινδρομικών συμπιεστών της LG. Με βάση δοκιμές σύγκρισης της VDE της ενεργειακής κατανάλωσης και το επίπεδο θορύβου μεταξύ των μοντέλων LG GBB530NSCXE (με Inverter Γραμμική συμπιεστή, ISO 15502) και GBB530NSQWB (με παλινδρομικών συμπιεστών).

[2] Σε σύγκριση με ψυγείο της LG με συμπιεστή παλινδρομικής κίνησης. Βασισμένο σε τεστ της VDE που συνέκρινε την ενεργειακή κατανάλωση και τα επίπεδα θορύβου ανάμεσα στα μοντέλα της LG GBB530NSCXE και GBB530NSQWB.

[3] Με βάση τη δοκιμή Intertek, σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους δοκιμών μέτρησης του ποσοστού  μείωσης απώλειας του αέρα όταν ανοίγει το the Door-in-Door™ σε σύγκριση με τη συμβατική πόρτα του ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Μοντέλο που έχει δοκιμαστεί: LFX31945ST (F/D)

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.