Sonos Roam: Ζήστε την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας με το νέο δυναμικό portable ηχείο !

0

H Sonos είναι μια εταιρεία που έχει εντυπωμένο στο DNA της τη λέξη «καινοτομία» και «εξέλιξη» και αναμφίβολα γνωρίζει τα μυστικά του wireless audio playback, όσο ελάχιστες εταιρείες στον χώρο των audio products. Και φυσικά όλα τα παραπάνω στοιχεία δεν θα μπορούσαν παρά να συμπεριληφθούν στο νέο Roam, το φορητό Bluetooth και WiFi ηχείο, το οποίο μόλις παρουσιάστηκε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και πάντα, είτε μέσα στο σπίτι, είτε στις… outdoor περιπέτειες και εξερευνήσεις σας!  

To Roam είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την τεράστια ευκολία στη χρήση, αλλά και τον portable χαρακτήρα. Με βάρος λίγο πιο κάτω από το μισό κιλό και σε compact διαστάσεις, η πρόταση της Sonos ξεχωρίζει για την τεράστια αντοχή της. Οι χρήστες του Roam μπορούν κυριολεκτικά να το πάρουν μαζί τους παντού, από την παραλία και την πλατεία μέχρι την… αυλή και το σαλόνι τους, καθώς μπορεί πολύ άνετα να χωρέσει σε οποιοδήποτε backpack ή τσάντα. Το tech χαρακτηριστικό του βέβαια που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η γρήγορη και αυτόματη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε WiFi και Bluetooth. Για παράδειγμα, όταν είστε στο σπίτι, το Roam συνδέεται στο σύστημά σας και κάνει stream μέσω WiFi, ενώ όταν φεύγετε από το σπίτι, αλλάζει διαισθητικά σε Bluetooth και επανασυνδέεται αυτόματα με την κινητή συσκευή σας εύκολα και απλά.

Και αυτό βέβαια δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό του που το καθιστά «unique», καθώς διαθέτει την ολοκαίνουργια λειτουργία «Sound Swap» (Ανταλλαγή Ήχου), η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει. Κρατώντας παρατεταμένα πατημένο το κουμπί Αναπαραγωγής/Παύσης στο ηχείο, μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική στο πλησιέστερο ηχείο του συστήματός σας — κάτι που καθιστά εύκολη τη μεταφορά μουσικής μεταξύ των δωματίων. Η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα ξεκλειδώνει, επίσης, το streaming μέσω Bluetooth για ολόκληρο το σύστημά σας μέσω της εφαρμογής Sonos, η οποία σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε όποια από τα ηχεία Sonos σας θέλετε στο Roam κατά το streaming μέσω Bluetooth. Ακολουθώντας βέβαια την παράδοση όλων των προϊόντων ήχου της Sonos, το Roam συνεργάζεται με δεκάδες υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένου του Sonos Radio, ενώ ελέγχεται εύκολα με την εφαρμογή Sonos, τη φωνή σας από Amazon Alexa, Google Assistant (στις περιοχές όπου διατίθεται φωνητικός έλεγχος) και Apple AirPlay 2 ή απευθείας από την αγαπημένη σας εφαρμογή υπηρεσίας μουσικής.

Ακόμη όμως και εάν εσείς αποφασίσετε να το εντάξετε στον ηχητικό εξοπλισμό του σπιτιού σας, το Roam με το απλό και συγχρόνως διακριτικό του στυλ μπορεί άνετα να «ταιριάξει» σε οποιοδήποτε γωνιά του σπιτιού σας. To team της Sonos βέβαια δεν επένδυσε μόνο στον εργονομικό σχεδιασμό και στις ξεχωριστές δυνατότητες διασύνδεσης, αλλά θωράκισε το Roam με πιστοποίηση IP67, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλήρως αδιάβροχο, δεν καταλαβαίνει από σκόνη και διαθέτει διαθέτει καπάκια και πλήκτρα σιλικόνης για προστασία από πτώση ή πρόσκρουση.

Αναμφίβολα, η Sonos κατάφερε για μια ακόμη φορά να εκπλήξει ευχάριστα, καθώς το Roam όχι μόνο είναι το πιο έξυπνο και ευέλικτο ηχείο της γνωστής εταιρείας, αλλά και το πιο προσιτό οικονομικά! Το ευέλικτο Roam έρχεται μέσα στις 20 Απριλίου στην τιμή των 179 ευρώ στη διεύθυνση sonos.com και μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου λιανοπωλητών και θα το βρείτε σε δύο πανέμορφα χρώματα (shadow μαύρο ή lunar λευκό). Ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να  σας το παρουσιάσουμε! 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.