Η Sony επεκτείνει τη σειρά τηλεοράσεων 4K HDR με τις καινούργιες X Series και A Series, μεταφέροντας την πραγματικότητα με ασύγκριτη αντίθεση

0

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά 4K HDR τηλεοράσεων σχεδιασμένη για να παρέχει ακόμη ευρύτερο φάσμα φωτεινότητας και μεγαλύτερη αντίθεση. Οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση του περιεχομένου 4K HDR (High Dynamic Range), συνδυάζοντας τις μοναδικές τεχνολογίες του επεξεργαστή εικόνας και της συσκευής προβολής

Ο κόσμος του HDR έχει επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό με την έλευση των υπηρεσιών video streaming, του 4K UHD Blu-ray, και πρόσφατα με τα παιχνίδια του PlayStation®4. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η ακριβής επεξεργασία εικόνας παίζει κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη μιας εκθαμβωτικής εικόνας που πληροί  τις προθέσεις των κινηματογραφιστών ή των προγραμματιστών παιχνιδιών. Ο επεξεργαστής X1 Extreme™ 4K HDR από τη ναυαρχίδα σειρά Z της Sony, έχει αναγνωριστεί ευρέως για την ικανότητά του να παράγει ζωντανές εικόνες με εξαιρετική υφή, βάθος, χρώμα και αντίθεση, κάνοντας ένα σημαντικό άλμα εξέλιξης στο χώρο του HDR. Με δύο νέες σειρές τηλεοράσεων, η Sony παρουσιάζει τη δύναμη του επεξεργαστή X1 Extreme 4K HDR σε ένα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα με τον επεξεργαστή X1 Extreme, η νέα σειρά XE93 διαθέτει μία λεπτή μονάδα οδήγησης οπίσθιου φωτισμού, τη Slim Backlight Drive+, και έναν οπίσθιο φωτισμό LED βελτιωμένης τεχνολογίας, που επιτρέπει ακόμη πιο ακριβή και πιστό έλεγχο local dimming, συγκριτικά με το Slim Backlight Drive. Με την quad-edge δομή LED που διαθέτει και με το X-tended Dynamic Range™ PRO local dimming και την τεχνολογία ενίσχυσης, σας προσφέρει κορυφαία φωτεινότητα και μοναδική αντίθεση – στην πραγματικότητα αποδίδει αντίθεση 10 φορές περισσότερο XDR*2 συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED.
Με σκοπό να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από 4K HDR οθόνες, η Sony παρουσιάζει την τηλεόραση 4K HDR OLED γνωστή ως “BRAVIA OLED”. Η σειρά Α1 προσφέρει μια εντελώς νέα οπτική εμπειρία συνδυάζοντας την εκπληκτική ποιότητα εικόνας OLED με το X1 Extreme, το πρώτο παγκοσμίως ηχοσύστημα, σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης*1 και την μοναδική πρωτοποριακή μορφή του. Χάρη στα πάνω από 8 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα pixels της τεχνολογίας OLED, η σειρά A1 φέρνει μια σημαντικά εμπλουτισμένη οπτική εμπειρία με πρωτοφανές μαύρο, αυθεντικά χρώματα, εικόνα χωρίς θόλωση και ευρεία γωνία θέασης. Το X1 Extreme ελέγχει με ακρίβεια τον τεράστιο αριθμό από pixels και αυξάνει την δυνατότητα της OLED να προσφέρει εξαιρετική 4K HDR εικόνα.

Οι καινοτομίες της BRAVIA OLED δεν τελειώνουν με την φανταστική απόδοση της εικόνας. Η σειρά Α1 είναι η πρώτη μεγάλη οθόνη τηλεόρασης*1 παγκοσμίως, η οποία μπορεί να παρέχει υπέροχο ήχο από μόνη της. Έχοντας αυτό το πλεονέκτημα της δομής της OLED, χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η Sony ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία ήχου την Acoustic Surface™ κατά την οποία ο ήχος μπορεί να προέλθει απευθείας από την ίδια την οθόνη. Αυτό επιτρέπει την τέλεια ενοποίηση της εικόνας και του ήχου, κάτι που θα ήταν ανέφικτο με τις συμβατικές τηλεοράσεις. Παράγει, τελικά, ευρύ ήχο και εικόνα συγχρονισμένα εξίσου στις πλευρές της τηλεόρασης. Μαζί με την εκπληκτική ευρεία γωνία θέασης της OLED, η σειρά Α1 προσφέρει ασύγκριτη οπτική και ακουστική εμπειρία, ανεξάρτητα από τη θέση του θεατή.

thumb_gallery_2152

Η τεχνολογία Acoustic Surface έχει προστεθεί στον πρωτοποριακό σχεδιασμό της σειράς Α1, καταργώντας τα συμβατικά ηχεία που είναι συνήθως τοποθετημένα γύρω από την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός σχεδιασμός χωρίς βάση που δεν τραβάει την προσοχή από την εικόνα. Τόσο η σειρά XE93, όσο και η σειρά Α1 υποστηρίζουν επιπλέον τη λειτουργία Dolby Vision™, και το φορμά HDR  από τα εργαστήρια της Dolby, τα οποία σε συνδυασμό με τις μοναδικές τεχνολογίες της Sony θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο την οπτική σας εμπειρία.
Η Sony επίσης ανακοίνωσε την κυκλοφορία 3 ακόμη σειρών 4K HDR τηλεοράσεων καθώς και 3 ακόμη σειρών Full HD HDR τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το 2017. Όλες διαθέτουν τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Sony, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατα εξελιγμένου Χ1 επεξεργαστή 4K HDR (μόνο στις σειρές XE90 και XE85) για να απολαμβάνετε κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η Sony συνεχίζει να ενθουσιάζει τους καταναλωτές εμπλουτίζοντας την οπτική έκφραση και ενσωματώνοντας ένα ισχυρό μείγμα από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στις οθόνες  με τη δική της τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας.

 

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της Sony και τα βασικά χαρακτηριστικά τους:

 

Σειρά A1 (Μοντέλο 77”, 65”, και 55”) τηλεοράσεις 4K HDR OLED

 • Διαθέτει τεχνολογία OLED ως συσκευή προβολής. Τα 8 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα pixels της OLED προσφέρουν μια σημαντικά εμπλουτισμένη οπτική εμπειρία με πρωτοφανές μαύρο, αυθεντικά χρώματα, εικόνα χωρίς θόλωση και ευρεία γωνία θέασης.
 • Διαθέτει τεχνολογία Acoustic Surface: ολόκληρη η οθόνη παρέχει εξαιρετικό ήχο που προέρχεται απευθείας από την ίδια. Αυτό επιτρέπει την τέλεια ενοποίηση της εικόνας και του ήχου, κάτι που θα ήταν ανέφικτο με τις συμβατικές τηλεοράσεις.
 • Διαθέτει επεξεργαστή X1 Extreme 4K HDR που προσφέρει την απόλυτη 4K HDR εμπειρία θέασης, ενσωματώνοντας τρεις νέες τεχνολογίες: την Object-based HDR remaster, την Super Bit Mapping™ 4K HDR και την επεξεργασία Dual database.
 • Παρουσιάζει ζωηρά χρώματα και χρώματα μεγάλης γκάμας, με την οθόνη TRILUMINOS™, για μια ακόμη πιο ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια.
 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality™ PRO για να σας χαρίσει εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.
 • Πρωτοποριακό σχέδιο: Η τεχνολογία Acoustic Surface σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της σειράς Α1, καταργεί τα συμβατικά ηχεία που είναι συνήθως τοποθετημένα γύρω από την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική μορφή χωρίς βάση που δεν αποσπά την προσοχή από την εικόνα.
 • Η τηλεόραση Android σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο από ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, αναζήτηση, εφαρμογές και άλλα. Διαθέτει φωνητική αναζήτηση για να βρείτε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας. Με το ενσωματωμένο Chrome Cast, μπορείτε να στείλετε εύκολα περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας στην τηλεόραση. Έχοντας πρόσβαση στο Google Play™, μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σας ότι σας αρέσει να κάνετε smartphone ή το tablet σας.
 • Η αποκλειστική διεπαφή χρήστη της Sony, το Content Bar, σάς επιτρέπει να κάνετε άνετα αναζήτηση περιεχομένου γρήγορα και εύκολα χωρίς να σας αποσπά από το πρόγραμμα που παρακολουθείτε στην τηλεόραση.
 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, του HDMI και της θύρας USB. Υποστηρίζει ακόμα και φορμά Dolby Vision HDR.

 

Σειρά XE94 ( Μοντέλο 75”) τηλεόραση 4K HDR

Σειρά XE93 (Μοντέλα 65” και 55”) τηλεοράσεις 4K HDR TV

 • Διαθέτει μια λεπτή μονάδα οδήγησης οπίσθιου φωτισμού Slim Backlight Drive+ με μια μοναδική quad-edge δομή LED, επιτρέποντας τον ακριβή έλεγχο του local dimming που παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα και βαθύτερα μαύρα από μια συμβατική full-array LED τηλεόραση σε ένα εξαιρετικά λεπτό σχέδιο. (Μόνο στο μοντέλο XE93*) * Το μοντέλο XE94 έχει ενσωματωμένο full-array οπίσθιο φωτισμό LED.
 • Διαθέτει επεξεργαστή X1 Extreme 4K HDR που παρέχει την απόλυτη 4K HDR εμπειρία θέασης ενσωματώνοντας τρεις νέες τεχνολογίες: την Object-based HDR remaster, την Super Bit Mapping 4K HDR και την επεξεργασία Dual database.
 • X-tended Dynamic Range PRO. Ενισχύει το περιεχόμενο HDR ή μη, βελτιώνοντας και κάνοντας dimming στα επίπεδα του οπίσθιου φωτισμού με ακρίβεια για κάθε σημείο της τηλεόρασης με τον μοναδικό αλγόριθμο οπίσθιου φωτισμού. (10 φορές μεγαλύτερη αντίθεση από το XDR *2)
 • Ζωηρά χρώματα μεγάλης γκάμας, με την οθόνη TRILUMINOS, για ακόμη πιο ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια.
 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.
 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό σχέδιό της γίνεται ένα με τον τοίχο, ενώ όταν τοποθετείτε σε τραπέζι η διαχείριση των καλωδίων γίνεται παιχνιδάκι,
 • Σε κάποιες χώρες περιλαμβάνεται και περιστρεφόμενος βραχίονας στήριξης στον τοίχο.
 • Η τηλεόραση Android σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο από ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, αναζήτηση, εφαρμογές και άλλα. Διαθέτει φωνητική αναζήτηση για να βρείτε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας. Με το ενσωματωμένο Chrome Cast, μπορείτε να στείλετε εύκολα περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας στην τηλεόραση. Έχοντας πρόσβαση στο Google Play™, μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σας ότι σας αρέσει να κάνετε smartphone ή το tablet σας.
 • Η αποκλειστική διεπαφή χρήστη της Sony, το Content Bar, σάς επιτρέπει να κάνετε άνετα αναζήτηση περιεχομένου γρήγορα και εύκολα, χωρίς να σας αποσπά από το πρόγραμμα που παρακολουθείτε στην τηλεόραση..
 • .Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, του HDMI και της θύρας USB. Υποστηρίζει ακόμα και φορμά Dolby Vision HDR.

 

Σειρά XE90 (Μοντέλα 75”, 65”, 55” και 49”) τηλεοράσεις 4K HDR

 • Διαθέτει επεξεργαστή X1 Extreme 4K HDR που παράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με το Object-based HDR remaster και την τεχνολογία Super Bit Mapping 4K HDR.
 • X-tended Dynamic Range PRO. Ενισχύει το περιεχόμενο HDR ή μη, βελτιώνοντας και κάνοντας dimming στα επίπεδα του οπίσθιου φωτισμού με ακρίβεια για κάθε σημείο της τηλεόρασης με τον μοναδικό αλγόριθμο οπίσθιου φωτισμού. (5 φορές μεγαλύτερη αντίθεση από το XDR *2)
 • Ζωηρά χρώματα μεγάλης γκάμας, με την οθόνη TRILUMINOS, για ακόμη πιο ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια.
 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.
 • Η τηλεόραση Android σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο από ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, αναζήτηση, εφαρμογές και άλλα. Διαθέτει φωνητική αναζήτηση για να βρείτε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας. Με το ενσωματωμένο Chrome Cast, μπορείτε να στείλετε εύκολα περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας στην τηλεόραση. Έχοντας πρόσβαση στο Google Play™, μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σας ότι σας αρέσει να κάνετε smartphone ή το tablet σας.
 • Η αποκλειστική διεπαφή χρήστη της Sony, το Content Bar, σάς επιτρέπει να κάνετε άνετα αναζήτηση περιεχομένου γρήγορα και εύκολα χωρίς να σας αποσπά από το πρόγραμμα που παρακολουθείτε στην τηλεόραση.
 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, του HDMI και της θύρας USB. Υποστηρίζει ακόμα και φορμά Dolby Vision HDR

Σειρά XE85 (Μοντέλα 75”, 65”, και 55”) τηλεοράσεις 4K HDR

 • Διαθέτει επεξεργαστή X1 Extreme 4K HDR που παράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα με το Object-based HDR remaster και την τεχνολογία Super Bit Mapping 4K HDR.
 • Ζωηρά χρώματα μεγάλης γκάμας, με την οθόνη TRILUMINOS, για ακόμη πιο ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια.
 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες..
 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό σχέδιό της γίνεται ένα με τον τοίχο, ενώ όταν τοποθετείτε σε τραπέζι η διαχείριση των καλωδίων γίνεται παιχνιδάκι,
 • Η τηλεόραση Android σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο από ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, αναζήτηση, εφαρμογές και άλλα. Διαθέτει φωνητική αναζήτηση για να βρείτε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας. Με το ενσωματωμένο Chrome Cast, μπορείτε να στείλετε εύκολα περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας στην τηλεόραση. Έχοντας πρόσβαση στο Google Play™, μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σας ότι σας αρέσει να κάνετε smartphone ή το tablet σας.
 • Η αποκλειστική διεπαφή χρήστη της Sony, το Content Bar, σάς επιτρέπει να κάνετε άνετα αναζήτηση περιεχομένου γρήγορα και εύκολα χωρίς να σας αποσπά από το πρόγραμμα που παρακολουθείτε στην τηλεόραση.
 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, του HDMI και της θύρας USB. Υποστηρίζει ακόμα και φορμά Dolby Vision HDR,

 

Σειρά XE80 (Μοντέλα 55”, 49” και 43”) τηλεοράσεις 4K HDR

 • Ζωηρά χρώματα μεγάλης γκάμας, με την οθόνη TRILUMINOS, για ακόμη πιο ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια
 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες.
 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό σχέδιό της γίνεται ένα με τον τοίχο, ενώ όταν τοποθετείτε σε τραπέζι η διαχείριση των καλωδίων γίνεται παιχνιδάκι.
 • Η τηλεόραση Android σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε έναν κόσμο από ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, παιχνίδια, αναζήτηση, εφαρμογές και άλλα. Διαθέτει φωνητική αναζήτηση για να βρείτε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας. Με το ενσωματωμένο Chrome Cast, μπορείτε να στείλετε εύκολα περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας στην τηλεόραση. Έχοντας πρόσβαση στο Google Play™, μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σας ότι σας αρέσει να κάνετε smartphone ή το tablet σας.
 • Η αποκλειστική διεπαφή χρήστη της Sony, το Content Bar, σάς επιτρέπει να κάνετε άνετα αναζήτηση περιεχομένου γρήγορα και εύκολα χωρίς να σας αποσπά από το πρόγραμμα που παρακολουθείτε στην τηλεόραση.
 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, του HDMI και της θύρας USB. Υποστηρίζει ακόμα και φορμά Dolby Vision HDR..

 

Σειρά WE75 (Μοντέλα 49” και 43”) τηλεοράσεις Full HD HDR

 • Ζωηρά χρώματα μεγάλης γκάμας, με την οθόνη TRILUMINOS, για ακόμη πιο ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια.
 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες..
 • Οι κομψές γραμμές και η κομψή λεπτή οθόνη συνδυάζονται με την εύκολη διαχείριση των καλωδίων που τα κρατάει μακριά από την κοινή θέα.
 • Διαθέτει τη λειτουργία ClearAudio+, η οποία ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο για μια εμπλουτισμένη εμπειρία ακρόασης.
 • Υποστηρίζει μεγάλες υπηρεσίες βίντεο μέσω Internet, για να απολαμβάνετε

πιο εύκολα περισσότερο περιεχόμενο με το ενσωματωμένο Wi-Fi®.

*Οι υπηρεσίες βίντεο μέσω Internet ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, όπως το Netflix ή μέσω PS4 Pro και PS4*3.

 

Σειρά WE66 (Μοντέλα 49” και 40”) τηλεοράσεις Full HD HDR

Σειρά WE61 (Μοντέλο 32”) τηλεόραση Full HD HDR

 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες. • Οι κομψές γραμμές και η κομψή λεπτή οθόνη συνδυάζονται με την εύκολη διαχείριση των καλωδίων που τα κρατάει μακριά από την κοινή θέα.
 • Διαθέτει τη λειτουργία ClearAudio+, η οποία ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο για μια εμπλουτισμένη εμπειρία ακρόασης.
 • Υποστηρίζει μεγάλες υπηρεσίες βίντεο μέσω Internet, όπως το YouTube και το Netflix* για να απολαμβάνετε πιο εύκολα περισσότερο περιεχόμενο με το ενσωματωμένο Wi-Fi®.

*Οι υπηρεσίες βίντεο μέσω Internet ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

 • Η υπηρεσία X-Protection PRO ενισχύει την ανθεκτικότητα της τηλεόρασης Sony με τέσσερα χαρακτηριστικά προστασίας από τη σκόνη, τους κεραυνούς, την υψηλή τάση και την υγρασία.
 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα, μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, όπως το Netflix ή μέσω PS4 Pro και PS4*3.

 

Σειρά RE45 (μοντέλο 40”) τηλεόραση Full HD HDR

 • Χρησιμοποιεί τη λειτουργία 4K X-Reality PRO για εξαιρετικές λεπτομέρειες με το μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για οποιοδήποτε περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά προγράμματα, DVD, Blu-ray Disc, βίντεο από το Internet και ψηφιακές φωτογραφίες..
 • Οι κομψές γραμμές και η κομψή λεπτή οθόνη συνδυάζονται με την εύκολη διαχείριση των καλωδίων που τα κρατάει μακριά από την κοινή θέα.
 • Διαθέτει τη λειτουργία ClearAudio+, η οποία ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο για μια εμπλουτισμένη εμπειρία ακρόασης.
 • Διαθέτει συμβατό HDR για λήψη και επεξεργασία του νέου σήματος βίντεο με υψηλότερη φωτεινότητα, μεγαλύτερη αντίθεση και πιο ζωντανά χρώματα μέσω των υπηρεσιών βίντεο από το Internet, όπως το Netflix ή μέσω PS4 Pro και PS4*4.

 

*1 Μέγεθος πάνω από 55”. Από τις 4 Ιανουαρίου 2016. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Sony.

*2 Το XDR είναι η συντομογραφία του X-tended Dynamic Range. Είναι το επίπεδο αισθητής αντίθεσης που έχει επεκταθεί με την τεχνολογία X-tended Dynamic Range PRO, η οποία είναι ένας μοναδικός αριθμός που υπολογίζει την αντίθεση, την οποία οι χρήστες πραγματικά αντιλαμβάνονται και αισθάνονται (Αντίθεση XDR). Ο αριθμός αυτός βασίζεται στη συμβατική μας τηλεόραση χωρίς το local dimming.

*3 Συμβατά με το HDR είναι όλα τα παιχνίδια HDR PS4, μόνο μέσω των HDMI και HDR βίντεο της ενσωματωμένης εφαρμογής Netflix. Με το σήμα εικόνας HDR εννοείται το φορμά  HDR10 Media Media Profile (που συνήθως αναφέρεται ως HDR10). Η συμβατότητα με όλο το άλλο περιεχόμενο HDR δεν είναι εγγυημένη.

*4 Συμβατά με το HDR είναι όλα τα παιχνίδια HDR PS4 μόνο μέσω HDMI. Με το σήμα εικόνας HDR εννοείται το το φορμά HDR10 Media Media Profile (που συνήθως αναφέρεται ως HDR10). Η συμβατότητα με όλο το άλλο περιεχόμενο HDR δεν είναι εγγυημένη.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.