Σούπερ διαγωνισμός, κερδίστε το εργονομικό TabletPillow της Bosign!

0

Το Cool Home και το Spaceboy σας κάνουν δώρο το απίθανο TabletPillow της Bosign, ένα μαξιλάρι ειδικά διαμορφωμένο για χρήση και μεταφορά tablets και smartphones!

Εμφανισιακά, το TabletPillow είναι απλά ενα cool μαξιλάρι με ωραία χρώματα και σχέδια, αλλά στην πράξη έχει φτιαχτεί ώστε να είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε tablet! Διαθέτει ειδική θήκη ώστε να το μεταφέρετε με ασφάλεια αλλά και χωρίς να φαίνεται ότι μέσα του κρύβεται μια συσκευή αξίας, ενώ όπου κι αν βρεθείτε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν βάση για το tablet ώστε να το κρατά σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, χωρίς να το κρατάτε!

tabletpillow (2)

tabletpillow (1)

Έτσι, μπορείτε άνετα να γράψετε ή να δείτε μια ταινία, ή απλά να κάνετε browsing με το tablet στην ποδιά σας, καθιστοί ή ξαπλωμένοι, ξεκούραστα και εύκολα. To κάλυμμά του μπορεί να πλυθεί ενώ χωρά tablets έως 10 ιντσών!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, το ΜΟΝΟ που έχετε να κάνετε είναι μια πανεύκολη εγγραφή στο newsletter του Cool Home ώστε να λαμβάνετε και ενημερωτικό e-mail για τα άρθρα της αγαπημένης σας «γωνιάς» για το σπίτι, και ένα Like στη σελίδα του Spaceboy στο Facebook

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 31 Μαϊου.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλή επιτυχία!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.