Τα tips για διακόσμηση της Victoria Beckham

0

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρουν ένα- δύο ή και παραπάνω πράγματα σχετικά με τη πολυτέλεια. Αυτή είναι πίσω από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη μάρκα μόδας ενώ ο David έχει αρχίσει να δημιουργεί συλλογές για τις μάρκες Belstaff και H & M. Το εκλεπτυσμένο γούστο τους αντικατοπτρίζεται στο ύφος του σπιτιού τους. Το ζευγάρι κατέχει ακίνητα στο  Λονδίνο, το Λος Άντζελες,τη Βόρεια Καλιφόρνια και τη Γαλλία.

Τώρα με τη βοήθεια του Instagram της οικογένειας μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο σπίτι τους και να κλέψουμε κάποιες συμβουλές διακόσμησης.

Τα λευκά έπιπλα είναι τέλεια – Ακόμη και με τέσσερα παιδιά, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ δεν διστάζουν να επιλέξουν λευκά έπιπλα για το σαλόνι τους. Το κόλπο είναι να αγοράζετε υφάσματα όπου είναι εύκολο να καθαριστούν.

White-Furniture-Fine-Most-Time

Μη φοβάστε τις συνθέσεις που έχουν τζάμι μπροστά – Ακόμα και οι Μπέκαμ τις χρησιμοποιούν για να αναδείξουν τη συλλογή με τα ποτήρια τους.

2

 

Δημιουργείστε ένα χώρο χαλάρωσης – Μην αφήσετε την ανάγκη σας για πολυτέλεια να σας κάνει να ξεχάσετε την ανάγκη σας για χαλάρωση σε έναν χώρο του σπιτιού για εσάς και την οικογένεια σας.

Make-Room-Cozy

 

Οι κουρτίνες – Έχουμε ξαναπεί πως οι ψηλά κρεμασμένες κουρτίνες χαρίζουν ύψος.

Floor--Ceiling-Drapes-Add-Height

Ξύλινα πατώματα – Τα ξύλινα πατώματα είναι ιδανικά ακόμα και για το σκυλί τους, Coco.

Hardwood-Floors-Stand-Up-Pets

Εξωτερικός χώρος – Ο εξωτερικός χώρος είναι απλός με φυτά σε γλάστρες χωρίς υπερβολές.

Keep-Simple-Outdoors

 

 

Αξεσουάρ – Αφήστε τα αξεσουάρ σας να μιλήσουν είτε πρόκειται για ένα μαξιλάρι ζέβρα είτε για ένα αγαλματίδιο μητέρα της χρονιάς.

Let-Your-Accessories-Do-Talking

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.