Τι υλικό θα επιλέξεις για τον πάγκο της κουζίνας;

0

Ο γρανίτης και το μάρμαρο εδώ και καιρό βασιλεύουν στις πρώτες θέσεις επιλογής για τον πάγκο της κουζίνας σας. Αν έχετε επισκεφθεί τον τελευταίο καιρό κάποιον εκθεσιακό χώρο μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετοί πάγκοι από χαλαζία όπου μάλλον έχει αρχίσει ήδη να κλέβει τις εντυπώσεις.

Αντοχή

Σε αντίθεση με τον γρανίτη αλλά και το μάρμαρο που ναι μεν είναι όμορφο αλλά είναι εύθραστο,ο χαλαζίας είναι ανθεκτικός στις γρατζουνιές. Σε ελεύθερη μετάφραση δεν θα ανησυχείτε για τον πάγκο σας καθώς δεν θα υποστεί εύκολα φθορά. Ενώ το μάρμαρο και ο γρανίτης θέλουν φροντίδα μια φορά ετησίως τουλάχιστον δεν ισχύει το ίδιο με το χαλαζία.
Στυλ

Ο μεγαλύτερος ίσως λόγος για την αύξηση της δημοτικότητας του χαλαζία μπορεί να αποδοθεί στην αλλαγή της αισθητικής στο χώρο της κουζίνας. Επιπλέον, οι κατασκευαστές επιμένουν να βρουν ένα λίγο πιο οργανικό υλικό με παραλλαγές της φυσικής πέτρας.

 Οικονομία

Η τιμή του χαλαζία κυμαίνεται ακριβώς ενδιάμεσα στο μάρμαρο που έχει πιο υψηλή τιμή και τον γρανίτη όπου έχει τη χαμηλότερη. Σύμφωνα λοιπόν και με την οικονομία του πιστεύουμε πως η νέα τάση του χαλαζία ήρθε για να μείνει.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.