Τα trends στο αντρικό κούρεμα που θα ακολουθήσετε χάρη στη Remington

0

Οι Γάλλοι (Hermès) συμφώνησαν με τους Αμερικάνους (Michael Kors) πως για το Χειμώνα 2015-16 η δυνατή τάση στο αντρικό κούρεμα είναι οι μάκρος στην κορυφή που συνδυάζονται με κοντοκουρεμένα μαλλιά στα πλαϊνά και στο σβέρκο.

τάση αντρικό κούρεμα

Hermes Fall 2015

τάση αντρικό κούρεμα

Michael Kors Fall 2015

Το μαλλιά στην κορυφή μπορούν να διαφέρουν σε μάκρος, πιο μακριά για τους άντρες του οίκου Hermès πιο κοντά για τους άντρες του Michael Korsόπως και το πόσο στιλιζαρισμένα θα είναι, πιο ατημέλητα στο fashion show του οίκου Hermès, περισσότερη διαμόρφωση στο fashion show του Michael Kors, αλλά το trend που φέρει και την ονομασία Undercut είναι δυνατό!

Τα καλά νέα είναι πως η Remington σου δίνει τα κατάλληλα εργαλεία για να επιμεληθείς ο ίδιος το κούρεμα σου και να είσαι μέσα στη μόδα. Πρόκειται για την Pro Power Hair Clipper Collection, την πιο γρήγορη και ισχυρή σειρά από κουρευτικές μηχανές με εντυπωσιακή και κορυφαία απόδοση κοπής 300mm/s.

Η σειρά αποτελείται από 4 κουρευτικές μηχανές έτσι ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα:

  • Remington Pro Power Hair Clipper HC5800

Αυτή η εξαιρετική κουρευτική μηχανή με το μοτέρ Pro Power είναι εξοπλισμένη με μπαταρία λιθίου για να είναι αποτελεσματική στη χρήση μέχρι 120 λεπτά και έχει δυνατότητα φόρτισης και μέσω USB. Επίσης, το έξυπνο σύστημα Auto Boost, σου δίνει επιπλέον ενέργεια όταν τη χρειαστείς. Με δύο ρυθμιζόμενες χτένες με μήκος που κυμαίνεται από 3 έως 42 χιλιοστά και μια χτένα για τα γένια με 1-13 χιλιοστά, αποτελεί ένα εργαλείο που προσφέρει πλήρη ευελιξία στο κούρεμα των μαλλιών. Επιπλέον, η υψηλής τεχνολογίας dot matrix οθόνη, σου δείχνει την ενέργεια της μπαταρίας που απομένει και η δυνατότητα να είναι η συσκευή πλενόμενη σου αφήνει να έχεις πάντα τον «έλεγχο του παιχνιδιού».

remington κουρευτική μηχανή

Remington Pro Power Hair Clipper HC5800

  • Remington Pro Power Hair Clipper HC5600

Αυτή η έξυπνη, στυλάτη κουρευτική μηχανή σου προσφέρει 120 λεπτά διάρκεια χρήσης χάρη στη μπαταρία λιθίου, έχει  δυνατότητα φόρτισης και μέσω USB και τεχνολογία κοπής Pro Power για ένα πιο γρήγορο, αποτελεσματικό και περισσότερο άνετο κούρεμα. Δύο ρυθμιζόμενες χτένες (3-42 χιλιοστά) και μια χτένα για τα γένια (1.5 χιλιοστά) σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη αφού η συσκευή είναι και πλενόμενη.

remington κουρευτική μηχανή

Remington Pro Power Hair Clipper HC5600

  • Remington Pro Power Hair Clipper HC5400

Με 60 λεπτά διάρκεια χρήσης χάρη στην μπαταρία λιθίου, το κούρεμα των μαλλιών μόλις έγινε ευκολότερο, με περισσότερο στυλ και λιγότερο κουραστικό εφόσον η συσκευή σου είναι και πλενόμενη. Η δυνατότητα φόρτισης και μέσω USB σου δίνει την ελευθερία που πάντα αναζητούσες και οι δύο ρυθμιζόμενες χτένες με την επιλογή κοπής μήκους 3-42 χιλιοστών σου επιτρέπουν να διαλέξεις το μήκος που θέλεις.

remington κουρευτική μηχανή

Remington Pro Power Hair Clipper HC5400

  • Remington Pro Power Hair Clipper HC5200

Έξυπνη και λεία, αυτή η έξυπνη κουρευτική μηχανή έχει σχεδιαστεί με μοτέρ Pro Power και προηγμένες ατσάλινες λεπίδες που ακονίζονται αυτόματα. Δύο ρυθμιζόμενες χτένες σου επιτρέπουν να επιλέξεις το τέλειο μήκος για τριμάρισματα με εύρος 3-42 χιλιοστά. Επιπλέον, με διάρκεια χρήσης 40 λεπτά χάρη στην μπαταρία λιθίου και ασύρματο σχεδιασμό, το κούρεμα γίνεται μια εύκολη διαδικασία, ώστε να έχεις άψογη εμφάνιση κάθε στιγμή.

remington κουρευτική μηχανή

Remington Pro Power Hair Clipper HC5200

Γενικά, ο κομψός σχεδιασμός, η βάση φόρτισης, η εργονομική λαβή για μεγαλύτερη άνεση, η μπαταρία λιθίου για περισσότερη διάρκεια χρήσης, η εύχρηστη θύρα USB για φόρτιση και το γρήγορο σύστημα καθαρισμού της, κάνουν τη σειρά κουρευτικών μηχανών Pro Power Hair Clipper Collection ευκολότερη και περισσότερο εύχρηστη από ποτέ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ  Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.