Τέλος στις τρίχες των ζώων σας με την Miele C3 Cat&Dog!

0

Το καλοκαίρι για τους περισσότερους σημαίνει χαλάρωση και ηρεμία αλλά για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων και συγκεκριμένα τριχωτών κατοικιδίων καλοκαίρι σημαίνει κόλαση.

Μόλις μπει ο Απρίλιος και αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός, μαζί με τα κουνούπια κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο σπίτι και οι τρίχες. Τριχές κοντές, τρίχες μακριές, τρίχες χρωματιστές. Μαύρες σε άσπρα ρούχα, πορτοκαλί σε μαύρα ρούχα και σε οποιαδήποτε διαθέσιμη επιφάνεις του σπιτιού.

u_10137140

Για να μπορέσουμε να ελλατώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις τρίχες υπάρχουν λύσεις. Αρχικά πρέπει αν συνηθίσει το ζώο σας σε καθημερινό βούρτσισμα. Με το βούρτσισμα αφαιρούνται οι τρίχες που έχουν ήδη πέσει από το ζώο αλλά παραμένουν μπλεγμένες καθώς και όσες θα πέσουν σύντομα. Έτσι μειώνεται ο αριθμός που θα βρείτε πάνω στους καναπέδες σας.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα καλό θα ήταν να περνάτε τις επιφάνειες ακόμα και τα πατώματα με βρεγμένο πανί ή σφουγγαρίστρα καθώς με το νερό ‘κολλάνε’ περισσότερες τρίχες και εξαφανίζονται.

Αλλά και πάλι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι δεν θα απαλλαγείτe ποτέ εξ’ολοκλήρου από τις τρίχες. Για καλύτερα αποτελέσματα, για το καθημερινό σκούπισμα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την ειδικά pet-friendly σκούπα της Miele, την C3 Cat&Dog Powerline.

miele-complete-c3-cat-dog-powerline-cylinder-vacuum-cleaner-red

Η C3 Cat&Dog έχει ειδικό φίλτρο εξαερισμού Active AirClean το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πλήρη κατακράτηση σωματιδίων ώστε να εξαφανίζονται ακόμα και δυσάρεστες οσμές από τα κατοικίδιά σας. Ειδικά για τις τρίχες με την Turbobrush κεφαλή τις μαζεύει άριστα και γρήγορα ακόμα και από τις πιο δύσκολες επιφάνειες. Και τέλος η Miele σκεπτόμενη τους μικρούς μας φίλους την σχεδίασε πάρα πολύ ήσυχη (μόλις 79 db) ώστε να μην τρομάζουν κάθε φορά που κάνουμε φασίνα. Βρείτε την εδώ!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.