Το σπίτι κάτω από το νερό

0

Πολλοί ονειρεύονται ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα αλλά η εταιρεία Kleindieοnst πάει την επιθυμίας σας ένα βήμα παραπέρα μέσω καινοτομίας, σχεδιασμού και ανάπτυξης μια μοναδική ευκαιρία.

Χωρίς αμφιβολία η ζωή κάτω από το νερό μπορεί να σε συναρπάσει εκεί ακριβώς βασίζεται η συγκεκριμένη ιδέα αφού από το υπνοδωμάτιο μπορείς να δεις ολόκληρο τον ύφαλο, ψάρια, χελώνες αλλά και κοράλια.

2

Κάθε σπίτι από τα συγκεκριμένα είναι σχεδιασμένα με σύγχρονες υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας καθαρές γραμμές αλλά και ουδέτερα χρώματα.

3

 

Στο επίπεδο της θάλασσας μπορείτε να ξεναγηθείτε στον ενιαίο χώρο του σαλονιού με τη τραπεζαρία ενώ υπάρχει στον ίδιο όροφο η κουζίνα και ένα εξοπλισμένο μπάνιο. Φυσικά μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας και από εκείνο το σημείο έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βουτιά αν το θελήσετε.

4

Το αμέσως επόμενο επίπεδο είναι πλέον κάτω από το βυθό και εκεί βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα και άλλο ένα μπάνιο με εκπληκτική θέα στη θαλάσσια ζωή.

5

Μεγάλα παράθυρα αλλά και η εκπληκτική ξύλινη επένδυση καθώς και ένα υψηλής ποιότητας πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο με μπανιέρα και θερμαινόμενους καθρέφτες
κερδίζει τις εντυπώσεις.

6

Το ανώτερο επίπεδο  είναι ουσιαστικά ένα πολυτελής χώρος χαλάρωσης ο οποίος περιέχει  μια εξωτερική ντουζιέρα, μίνι μπαρ, μικρή κουζίνα και ένα όμορφο Τζακούζι.

7
 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.