Το Grillo είναι το φορητό μπάρμπεκιου που πάει παντού!

0

Ποιος μικρός θεούλης είχε αυτή την ιδέα; Το Grillo της formaxiom είναι ο ορισμός του… αυθόρμητου ψησίματος, αφού οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να στήσεις ένα μπάρμπεκιου, και σε οποιοδήποτε μέρος, τώρα μπορείς να το κάνεις! Χωρίς να χολοσκάς για ατελείωτα accessories, το Grillo ανοίγει με μία απλή κίνηση σαν ομπρέλα και όλα είναι έτοιμα, αφού δεν χρειάζεται την παραμικρή συναρμολόγηση. Και με αυτό μπορείς να ψήσεις ακόμα και στη μέση του δρόμου!
Το κλου του δεν είναι άλλο από τη μοναδική «αιώρα» του, εκεί όπου μπορείς να ανάψεις τη φωτιά χωρίς πρόβλημα και το βασικότερο, με ασφάλεια. Όλη η κατασκευή είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, κάτι που την καθιστά ανθεκτική αλλά και συνάμα ελαφριά. Στηρίζεται καλά σ’ ένα τριπόδι και έχει το σωστό ύψος για να κάνετε το ψήσιμο δίχως κόπο. 
Το Grillo όχι μόνο είναι εύκολο να το μεταφέρεις και να το αποθηκεύσεις, αλλά καθαρίζεται και πανεύκολα. Κρατάς το μπάρμπεκιου κλειστό και απλά το βουτάς στο νερό και στο σαπούνι για να καθαρίσει. Με λίγο τρίψιμο είσαι έτοιμος! Κάτι μας λέει πως θα κάνει θραύση το concept!

formaxiom-grillo-designboom-01-818x1229 formaxiom-grillo-designboom-08-818x929 formaxiom-grillo-designboom-10-818x929

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.