Παππούς έκανε την αυλή του πάρκο ψυχαγωγίας για τα εγγόνια του!

0

Γιατί να περιμένεις στις ουρές και να στριμώχνεσαι με τον κόσμο όταν πρόκειται να πας με τα εγγονάκια σου στο «amusement park»; Αυτό θα σκέφτηκε ο Steve Dobbs από την Καλιφόρνια και είπε «δεν φτιάχνω ένα στην πίσω αυλή του σπιτιού μου;» Αυτός ο υπέροχος παππούς λοιπόν είχε το χώρο, είχε και τις γνώσεις όντας μηχανικός αεροπλάνων, και έτσι έστησε το τέλειο κόλπο για να έχει συνέχεια κοντά του τα εγγόνια του. Μία μικρή αυτοσχέδια Disneyland!

Dobbsland
Όταν επί 30 χρόνια φτιάχνεις μηχανές Boeing σίγουρα αυτό θα του φάνηκε παιχνιδάκι, ωστόσο είναι η αγάπη και το μεράκι του να ασχοληθεί που μετράνε πάνω απ’ όλα! Μιλάμε για μία μικρή υπερπαραγωγή που έχει από κάστρα μέχρι τρενάκια, και άντε μετά να μην έχουν πλατιά χαμόγελα τα εγγονάκια του!

Dobbsland
Το πάρκο, που το ονόμασε «Dobbsland», έχει πολλά καλούδια! Την «Finding Nemo» διαδρομή που την κάνεις μέσα σ’ ένα υποβρύχιο φτιαγμένο από κάδους σκουπιδιών, το κάστρο της Sleeping Beauty όπου φυσικά παίζει στη διαπασών το soundtrack του Frozen, ενώ το καλύτερο όλων είναι το rollecoaster που το έφτιαξε με την βοήθεια εννέα φοιτητών μηχανικών και το οποίο φτάνει τα 12 μίλια την ώρα! Μέχρι και τούνελ έστησε για να περνάει από μέσα!
Πάμε στοίχημα πως στην Dobbsland έχουν να γίνουν ορισμένα από τα καλύτερα παιδικά πάρτυ στην Καλιφόρνια!

DobbslandΠηγή: OC RegisterLaughing Squid
Φωτογραφίες: Jeff Gritchen

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.