Το σπίτι της Taylor Swift

0

Κανονικά δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον ιδιωτικό χώρο των καλλιτεχνών ή των μοντέλων. Παρόλα αυτά η Taylor Swift ανοίγει το πανάκριβο σπίτι της και εμείς το θαυμάζουμε. Αγόρασε το σπίτι της τον προηγούμενο Μάρτιο από τον σκηνοθέτη του Lord of The Rings, Πίτερ Τζάκσον.

Το μεγάλο καθιστικό με το τζάκι είναι εξοπλισμένο με αρκετούς καναπέδες. Στο σπίτι κυριαρχεί το ξύλο σε δάπεδα αλλά και σε δοκάρια στην οροφή του σπιτιού. Ενώ το Μανχάταν είναι γνωστό για τα μικρά διαμερίσματα του, το συγκεκριμένο αποτελείται από δύο μεγάλα διαμερίσματα, ρετιρέ.Το σπίτι εκτός από playroom έχει επίσης επτά υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

1

Συνολικά τρία διαφορετικά σαλόνια στον ίδιο χώρο έχει η Taylor αλλά ακόμα και η τραπεζαρία είναι στον ίδιο χώρο με το σαλόνι.

2

Άλλη μια τραπεζαρία και φυσικά άλλο ένα σαλόνι για την Swift φαίνεται και εδώ.Ο μπουφές είναι στολισμένος με έναν τεράστιο καθρέπτη στο πάνω μέρος.

3

 

Φυσικά η τραγουδοποιός δεν θα μπορούσε να μην είχε ένα πιάνο στο διαμέρισμα της. Το πιάνο έχει απέναντι ακόμα ένα μικρό σαλονάκι και πίσω από αυτό μια τεράστια βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα της βιβλία.

4

 

Το σπίτι διαθέτει μια τεράστια κουζίνα, άφθονο χώρο στους πάγκους αλλά και μια νησίδα. Η αρκετά μεγάλη κουζίνα της είναι σε λευκό, κίτρινο αλλά και κόκκινο χρώμα.

5

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.