Το νέο mini bar θέλει καφέ αντί για ποτό

0

Όσοι λατρεύουν τη διακόσμηση του σπιτιού ξέρουν πως τα κομψά καροτσάκια μπαρ έχουν ξεχωριστή θέση στο χώρο της διακόσμησης. Τώρα όλο αυτό αλλάζει μορφή και αντί να έχεις ποτά προκειμένου να κάνεις κοκτέιλ στο καροτσάκι μπορείς να κάνεις υπέροχο καφέ ή τσάι. 

 

Επιλέξτε ένα mini bar που ταιριάζει στο προτιμώμενο αποθηκευτικό χώρο σας, είτε πρόκειται για μια μικρή γωνιά στο σαλόνι ή μια εξέχουσα περιοχή της κουζίνας.

Η ποιότητα των εργαλείων που έχετε επιλέξει είναι πολύ σημαντική, γιατί η προετοιμασία του καφέ αλλά και του τσαγιού σας καθορίζει τη γεύση.
Μια μηχανή για γαλλικό καφέ αλλά και ένας βραστήρας είναι μια τεράστια επένδυση. Δοκιμάστε εργαλεία υψηλής ποιότητας προκειμένου να είστε πάντα ευχαριστημένοι για τον καφέ ή το τσάι σας.

Όταν μιλάμε για διακόσμηση, θα ήταν κρίμα να μη προσέξουμε τα πιάτα αλλά και τα ποτήρια που θα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να παρουσιάσουμε σωστά το τσάι ή τον καφέ μας. Σύγχρονα ή vintage κομμάτια σε περιμένουν να διαλέξεις για να στολίσεις το καροτσάκι σου.

H&M

H&M Home

Το υπόλοιπο καρότσι σας σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με το προσωπικό σας γούστο.Ο καφές, το τσάι, τα δοχεία αποθήκευσης, τα καρυκεύματα, και τα εξαρτήματα πρέπει να είναι τοποθετημένα όμορφα για την αισθητική.

Για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο καρότσι σας είναι απαραίτητο τουλάχιστον ένα μπουκέτο με λουλούδια. Με αυτό τον τρόπο η παρουσίαση του καφέ ορίζεται πλέον σε άλλο επίπεδο.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.