Η μπανάνα και το γιαούρτι είναι ένας τέλειος συνδυασμός πρωινού με λίγες θερμίδες που θα σας κρατήσει μέχρι το μεσημέρι. Η μπανάνα προσθέτει γλυκύτητα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ζάχαρη και οι σπόροι φέρνουν ένα χορταστικό τραγανό αποτέλεσμα.
Συστατικά
- 340g φυσικό γιαούρτι ελληνικού τύπου χωρίς λιπαρά
- 1 μπανάνα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
- 15g ανάμεικτους σπόρους (κολοκύθας, σουσάμι και ηλίανθου) (ή χρησιμοποιήστε καβουρδισμένα αμύγδαλα)
Μέθοδος
- Μοιράζουμε το γιαούρτι σε δύο μικρά μπολ. Από πάνω σκορπίζουμε την μπανάνα.
- Πασπαλίζουμε με σπόρους ή ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!