Βαριέστε να διπλώνετε τα ρούχα; Αυτό το μηχάνημα το κάνει για εσάς!

0

Ας το παραδεχθούμε, όλοι μας βαριόμαστε το δίπλωμα των ρούχων. Είναι κουραστικό, δε γίνεται ποτέ όσο τέλεια θα θέλαμε και… δεν τελειώνει ποτέ! Ωστόσο, υπάρχει ένα μηχάνημα που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς! Ονομάζεται Foldimate και φυσικά προέρχεται από την Αμερική, υποσχόμενο όχι μόνο να διπλώσει τα ρούχα σας, αλλά πολλά ακόμη!

Το Foldimate έχει ειδικές κρεμάστρες στις οποίες τοποθετείτε τα στεγνά σας ρούχα (έως 10-15 κομμάτια) και όταν γεμίσει, ξεκινά τη διαδικασία. Ο ιμάντας «τραβά» τα ρούχα στο εσωτερικό, όπου τα ρομποτικά «χέρια» του μηχανήματος κάνουν το τέλειο δίπλωμα, με ακρίβεια χιλιοστών. Πριν συμβεί αυτό δέχονται ατμό για να εξαφανισθούν οι ζάρες και ψεκάζονται ελαφρά με ειδικό καθαριστικό/απολυμαντικό/αρωματικό σπρέι!

foldimate (1)

Σε 30-40 δευτερόλεπτα βγαίνουν από το Foldimate διπλωμένα, φρέσκα και έτοιμα για την ντουλάπα σας! Το… διπλωτήρι έχει ύψος 81 εκατοστά και πλάτος 70, ενώ τα 30 κιλά του καθιστούν δυνατή τη μεταφορά σε όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε. Το «μείον» του; Είναι φτιαγμένο να διπλώνει κυρίως πουκάμισα, μπλούζες και μπλουζάκια, αφού πετσέτες, εσώρουχα και κάλτσες θα πρέπει να τα κάνετε με το γνωστό τρόπο… στο χέρι.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη εμπορικά από το 2014 αλλά η εταιρεία έχει πια επικεντρωθεί σε ένα πιο «οικογενειακό» μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.