Ζευγάρι έφτιαξε εντυπωσιακή DIY βιβλιοθήκη

0

Η Jessica Breen και ο σύζυγός της Sinclair από το Brisbane της Αυστραλίας βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να αποθηκεύσουν τα αμέτρητα βιβλία τους. Πήραν 36 κουτιά αποθήκευσης τα οποία κάρφωσαν στον τοίχο του σαλονιού. Έτσι, έφτιαξαν την πιο εντυπωσιακή βιβλιοθήκη μόνοι τους πολύ εύκολα.

εντυπωσιακή βιβλιοθήκη

Το μοτίβο που σχηματίζει η βιβλιοθήκη θυμίζει ψυχεδελικό λουλούδι. Ομολογουμένως, αναβαθμίζει σημαντικά το σαλόνι. O Sinclair είναι επαγγελματίας οικοδόμος. Έτσι, η κατασκευή της βιβλιοθήκης ήταν ακόμη πιο εύκολη για εκείνον. «Πήρα την ιδέα από μία εικόνα που είχα δει σε ιστοσελίδα με DIY και ήξερα αμέσως ότι πρέπει να το δοκιμάσω» δήλωσε η 33χρονη.

Για να βγει το αποτέλεσμα συμμετρικό, εκτύπωσαν πρώτα το σχέδιο σε χαρτί. Ύστερα, υπολόγισαν τις αποστάσεις και σχεδίασαν τα σημεία στον τοίχο. Η όλη κατασκευή πήρε μόνο 16 ώρες να ολοκληρωθεί, καθώς το μόνο που είχαν να κάνουν είναι να βιδώσουν τα κουτιά στους τοίχους. «Οι γιοί μου λατρεύουν την αναβάθμιση του χώρου. Από τότε που βάλαμε την βιβλιοθήκη τους αρέσει να περνάνε περισσότερο χρόνο στο καθιστικό» πρόσθεσε η Jessica.

Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να κάνετε κάποιο DIY, θυμηθείτε την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη των Breen.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.