Τα πιο όμορφα πολύχρωμα σαλόνια – Πάρτε Ιδέες

0

Υπάρχει η εντύπωση ότι οι χώροι με πολλά χρώματα είναι λιγότερο σικάτοι από τους πιο μίνιμαλ. Ωστόσο, τα σαλόνια που θα σας δείξουμε σήμερα είναι γεμάτα με έντονα χρώματα και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνα και ωραία. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ιδέες ώστε να γεμίσετε άφοβα το σπίτι σας με χρωματιστά έπιπλα και διακοσμητικά.

Διαλέξτε μερικά χρώματα και γεμίστε το σπίτι με έπιπλα και διακοσμητικά στους τόνους τους. Φροντίστε μόνο να ταιριάζουν τα χρώματα μεταξύ τους και να υπάρχει η σωστή ισορροπία. Όταν μπαίνετε στον χώρο θα πρέπει να υπάρχει μία ομοιομορφία στην εναλλαγή τόνων και όχι να …«ζαλίζεστε».

Επίσης, εάν επιλέξετε τα πολύχρωμα σαλόνια, θα πρέπει να βάλετε αρκετό χρώμα. Εάν βάλετε μόνο λίγα κομμάτια χρώματος σε ένα δωμάτιο με ουδέτερους τόνους, θα φαίνεται σαν να υπάρχουν εκεί τυχαία. Μην φοβηθείτε να κάνετε την υπερβολή, αρκεί τα χρώματα να κάνουν έναν ωραίο συνδυασμό.

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να βάλετε πολύ χρώμα χωρίς να κάνετε την υπερβολή, είναι να συνδυάσετε παστέλ χρώματα. Τα παστέλ ταιριάζουν εξαιρετικά μεταξύ τους και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάτι λάθος. Επίσης, έτσι θα έχετε ένα πολύχρωμο δωμάτιο που θα είναι φωτεινό και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κουραστικό στο μάτι.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αντικείμενα που είναι ήδη πολύχρωμο όπως χαλιά ή πίνακες. Ταιριάζουν πολύ εύκολα με άλλα μονόχρωμα αντικείμενα και δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε πολλή προσπάθεια. Στα περισσότερα πολύχρωμα σαλόνια, βρίσκουμε σίγουρα ένα ή δύο αντικείμενα που έχουν κάποιο μοτίβο και είναι ήδη πολύχρωμα.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.