4 βασικοί (και «απλοί») κανόνες πριν να αγοράσετε μία νέα TV!

0

Με τις καθιερωμένες χειμερινές εκπτώσεις να βρίσκονται προ των πυλών, σίγουρα αρκετοί από εμάς θα ενδώσουμε στον πειρασμό, αγοράζοντας μία νέα πιο σύγχρονη TV, η οποία θα μας ταξιδέψει σε νέους κόσμους οικιακής διασκέδασης. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι πριν να καταλήξουμε στην αγορά μίας νέας TV, βομβαρδιζόμαστε συνήθως από αμέτρητα tech specs και ενδεχομένως πολύπλοκους τεχνικούς όρους που μπορεί αρχικά να δημιουργούν έναν ενθουσιασμό, αλλά και συγχρόνως να μπερδεύουν. Πριν λοιπόν πάρετε την πολυπόθητη απόφαση για να αγοράσετε μία νέα τηλεοπτική συσκευή, καλό και χρήσιμο για εσάς θα ήταν να ακολουθήσετε μία σειρά από κανόνες που σίγουρα θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

Αγνοήστε (τις περισσότερες) τεχνικές προδιαγραφές!

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται με αλματώδεις ρυθμούς και οι κατασκευαστές έχοντας σαν στόχο τους να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν την προσοχή του καταναλωτικού κοινού συνηθίζουν να μας βομβαρδίζουν με διαφορετικούς τεχνικούς όρους. Σε πολλές περιπτώσεις τα πολύπλοκα tech specs μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και αν σας δυσκολέψουν στην επιλογή σας. Σταθείτε κυρίως στους τεχνικούς όρους που είναι περισσότερο κατανοητοί σε εσάς.

Το μέγεθος… μετράει!

Έχει αποδειχθεί ότι στις σύγχρονες smart TV’s οι οποίες διακρίνονται για τα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια τους, ακόμη και λίγες παραπάνω ίντσες… μετράνε. Για την κρεβατοκάμαρα μπορείτε να παίξετε ανάμεσα στις 32 με 40 ίντσες, αλλά για το σαλόνι για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέαση μία 55αρά είναι μάλλον επιτακτική ανάγκη. Να θυμάστε πρώτα να «μετρήσετε» τον χώρο σας και να δείτε σε ποια ακριβώς θέση σκοπεύετε να τοποθετήσετε τη νέα σας τηλεόραση.

Ψηφίστε 4K και HDR!

Οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K (γνωστές και ως UHD) διαθέτουν 4 φορές περισσότερα pixels από ότι οι στάνταρ τηλεοράσεις στα 1080p. Αν και είναι δύσκολο να παρατηρήσετε τις διαφορές με γυμνό μάτι, ωστόσο είναι ίσως περιττό να τονίσουμε ότι εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μία τηλεόραση που θα είναι «επένδυση» για το μέλλον, τότε δεν γίνετε να μην δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία 4K και HDR.

Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι… «φίλοι» σας!

Μετά την Black Friday και τις γιορτές έρχεται η παραδοσιακή περίοδος των εκπτώσεων και των προσφορών. Καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας «ανοικτά», να προσπαθήσετε να βρείτε την προσφορά που σας συμφέρει περισσότερο και να αποφύγετε τις όποιες… «παγίδες»!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.