Ανακαλύψτε το ιδανικό ψυγείο ντουλάπα της LG για την κουζίνα σας

0

Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που περνάτε τον περισσότερο χρόνο. Γιατί λοιπόν να κάνετε συμβιβασμούς τόσο στο design όσο και στην απόδοση των συσκευών που θα επιλέξετε; Η LG Electronics (LG) διαθέτει μεγάλη γκάμα ψυγείων ντουλάπας για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Η σειρά από ψυγεία ντουλάπες οριζόντιας διάταξης, διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και την ψύξη στο κάτω, ενώ στη σειρά από ψυγεία ντουλάπες κάθετης διάταξης η συντήρηση είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και η ψύξη στο δεξί.

Οι Combo ντουλάπες αποτελούν τη νέα σειρά από ψυγεία και καταψύκτες που συνδυάζονται μεταξύ τους, προσφέροντας την ιδανική λύση λειτουργικότητας και κομψότητας για την κουζίνα. Ξεχωρίζουν για την μεγάλη χωρητικότητα τους και η μοναδική τους σχεδίαση ευθυγραμμίζεται με τα ντουλάπια της κουζίνας για μία λιτή, μινιμαλιστική εμφάνιση.

Η σειρά από τα Slim ψυγεία ντουλάπες της LG έχουν μικρότερο πλάτος από τα υπόλοιπα ψυγεία της ίδιας κατηγορίας, έτσι μπορούν να τοποθετηθούν σε πιο περιορισμένους χώρους.

Είναι γνωστό πως η πόρτα του ψυγείου ανοίγει πολλές φορές την ημέρα, είτε από περιέργεια, είτε για έλεγχο του τι χρειάζεται αναπλήρωση, κάτι το οποίο έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατανάλωση ενέργειας. Με τη σειρά ψυγείων ντουλάπα InstaView™ Door-in-Door χτυπώντας απλά δύο φορές επάνω στην κομψή γυάλινη οθόνη, φωτίζεται το περιεχόμενο στο εσωτερικό χωρίς καμία απώλεια ψύξης και παρατείνεται η φρεσκάδα των τροφίμων.

Πέρα από το κορυφαίο design, αυτό που κάνει τα ψυγεία ντουλάπες της LG να ξεχωρίζουν είναι οι τεχνολογίες αιχμής και τα χαρακτηριστικά τους. Με την τεχνολογία LinearCoolingTM  μειώνονται οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας[1], εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Επιπλέον με την τεχνολογία DoorCooling+™, τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα  χάρη στην πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη και τα ποτά παραμένουν πιο κρύα[2]. Τέλος, για τους λάτρεις της τεχνολογίας μέσω της εφαρμογής ThinQ™, είναι  δυνατή η  παρακολούθηση και η διαχείριση του ψυγείου, ο έλεγχος της κατανάλωσης ενέργειας, η λήψη ειδοποιήσεων, εάν τυχόν η πόρτα έχει μείνει ανοιχτή, ή ακόμη και η προσαρμογή της φωτεινότητας του εσωτερικού φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας[3] .

Όποιο μοντέλο ψυγείου ντουλάπας και να διαλέξετε ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας εντυπωσιάσει τόσο με τις δυνατότητες του όσο και με το κομψό του design.

[1] Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη μέτρηση του χρόνου που χρειάστηκε για να επιτευχθεί 5% ρυθμός μείωσης βάρους του κινέζικου λάχανου στο ράφι του χώρου φρέσκων τροφίμων του μοντέλου LGE LinearCooling GSXV91NSAE. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.

[2] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 ℃ σε 8 ℃ μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

[3] Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.