Απογείωσε την νησίδα της κουζίνας με μικρές προσθήκες

0

Οι νησίδες της κουζίνας προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο αλλά και χώρο για μαγειρική που σίγουρα είναι πάντα απαραίτητος. Εκτός όμως από την πρακτικότητα που προσφέρουν είναι ένα σημείο του σπιτιού που μπορείς να διακοσμήσεις πολύ όμορφα και μέσω αυτού να δείξεις την προσωπικότητά σου και το γούστο σου. Μπορείς να κάνεις την νησίδα το στολίδι του σπιτιού.

Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες διακόσμησης για νησίδες και να επιλέξεις ή ακόμα και να εξελίξεις αυτή που ταιριάζει με τον δικό σου χώρο και στιλ.

Φρούτα και λαχανικά

Εάν η ατμόσφαιρα της κουζίνας σου είναι λίγο ρουστίκ, αυτή η φρέσκια ιδέα θα μπορούσε να είναι η τέλεια προσθήκη για τη νησίδα σου. Μπορείς να μιμηθείς την εμφάνιση ενός τοπικού αγροκτήματος συσσωρεύοντας μια αφθονία πολύχρωμων προϊόντων σε ένα καλάθι, όπως φαίνεται εδώ. Μπόνους: Έχοντας τα λαχανικά στο προσκήνιο σημαίνει ότι δεν θα ξεχάσεις να τα χρησιμοποιήσεις όλη την εβδομάδα.

Φτιάξε ένα σκηνικό για δείπνο

Διατήρησε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σου φτιάχνοντας την νησίδα σου σαν ένα δείπνο να είναι προ των πυλών. Είναι πάντα έτοιμη να δεχτεί την οικογένεια γύρω από το φαγητό και να είναι αυτή μια στιγμή επικοινωνίας.

Πρόσθεσε συλλεκτικά Corral

Οι κουζίνες είναι ένα κλασικό μέρος για να αναδείξεις συλλεκτικά αντικείμενα όπως χάλκινες γλάστρες, σανίδες κοπής ξύλου ή πολυχρηστικά κεραμικά.

Μερικά χαρούμενα λουλούδια

Για μια αέρινη αλλά εντυπωσιακή προσθήκη, επέλεξε μια τολμηρή δέσμη λουλουδιών για να κορυφώσεις την νησίδα της κουζίνας σας. Ένα μπουκέτο από ψηλά λευκά κολλύρια κάνουν ένα κατάλληλο και funky κεντρικό στοιχείο στο κατά τα άλλα κλασικό δωμάτιο.

Βάλε λίγο φως παραπάνω

Πρόσθεσε ένα φωτιστικό, που θα δώσει μια ρομαντική και αβίαστη λάμψη στον χώρο μαγειρέματος και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια αξέχαστη σκηνή δείπνου. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει ένα στυλ που εξισορροπεί το μέγεθος και την αισθητική, όπως η γεωμετρική κεραμική έκδοση που βρίσκεται σε αυτόν τον γαλήνιο χώρο.

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.