Αυτό είναι το τέλειο δείπνο για κάτι νόστιμο και γρήγορο, ζυμαρικά σολομού σε κρεμώδη σάλτσα.
Συστατικά
- 300-350g ζυμαρικά
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
- 3 x 150 g φιλέτα φρέσκου σολομού, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
- 150ml κρέμα γάλακτος
- 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μέθοδος
- Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και στη συνέχεια τα στραγγίζετε.
- Εν τω μεταξύ, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο και το κόκκινο κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Προσθέστε τους κύβους σολομού και τη διπλή κρέμα και συνεχίστε το μαγείρεμα σε ήπια φωτιά για 5 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο σολομός.
- Ρίχνουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε από πάνω τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!