Ασφαλίστε κάθε πόρτα και παράθυρο με αυτό το μοναδικό συναγερμό!

1

Ο χώρος μας πρέπει να είναι 100% ασφαλής, είτε μιλάμε για το σπίτι, είτε για το μαγαζί, είτε για οποιοδήποτε άλλο μέρος στο οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα υπάρχοντά μας. Οι μεγάλες εγκαταστάσεις συναγερμών φυσικά είναι απαραίτητες, όπως και τα πορτοπαράθυρα ασφαλείας, αλλά μερικές φορές μια απλή λύση είναι η πιό αποδοτική και μπορεί να σώσει εμάς και την περιουσία μας!

συναγερμός-πόρτας-2-640x427

Γνωρίστε το νέο συναγερμό πόρτας/παραθύρου της Smart Electronics! Είναι πανεύκολος στην εγκατάσταση, λειτουργεί με μπαταρίες, είναι διακριτικός και πολύ αποτελεσματικός! Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο με την ταινία διπλής όψεως ή κρεμόντας τη βάση από ένα καρφί/βίδα στον τοίχο και όταν τον αντιληφθεί ο επίδοξος διαρρήκτης, θα είναι ήδη πολύ αργά!

συναγερμός-πόρτας-3-640x427 συναγερμός-πόρτας-1-640x427

Μόλις ανοίξει η πόρτα, ο αισθητήρας του συναγερμού δίνει σήμα για την εκπομπή ενός πολύ ισχυρού ήχου και ο μόνος τρόπος να σταματήσει, είναι να πληκτρολογήσετε τον κωδικό ασφαλείας που έχετε ορίσει! Έτσι, πρόκειται για μια εξαιρετική μέθοδο προστασίας που σε συνδυασμό με το μικρό του κόστος, το καθιστά ιδανική λύση για όλους τους χώρους σας!

Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.