Δείτε τα νέα απίθανα χειροποίητα χαλιά της Αλεξάνδρας Κεχαγιόγλου

0

Τις μοναδικές δημιουργίες της Αλεξάνδρας Κεχαγιόγλου τις είχαμε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό και είχαμε το λιγότερο εντυπωσιαστεί. Πρόκειται για μία μοναδική τέχνη που έρχεται από τα βάθη της Μικράς Ασίας και που την μετέφεραν μαζί τους οι πρόγονοί της όταν μετανάστευσαν στην Αργεντινή. Η ίδια συνεχίζει την παράδοση αυτή, μία ξεχωριστή τεχνοτροπία που φτιάχνει μοναδικά από 100% αγνό φυσικό μαλλί χαλιά που αναπαριστούν τη φύση και κυρίως την εικόνα που δημιουργούν τα βρύα και το νερό.

Οι χειροποίητες δημιουργίες της Κεχαγιόγλου που μοιάζουν με αεροφωτογραφίες που έχουν τραβήξει από ψηλά αγροτικά τοπία, τις έχουν τιμήσει πολλοί σχεδιαστές μόδας βάζοντας τα μοντέλα τους να περπατήσουν επάνω τους σε διάφορες επιδείξεις μόδας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν αυτό του designer Dries Van Note που διάλεξε ένα κομμάτι της Κεχαγιόγλου για την collection του.
Δείτε παρακάτω τα καινούργια κομμάτια που βγήκαν από το εργοστάσιο και μπορείτε να χαζέψετε ακόμα περισσότερα στο Instagram και στο επίσημο website.

alexandra-2 alexandra-3 alexandra-4 alexandra-7 alexandra-9 alexandra-10

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.