Διακόσμηση: Το ‘CG 686 Eleftheria’ είναι το χρώμα της χρόνιας!

0

Η KRAFT Paints, καινοτόμα εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, πάντα πρωτοπόρα και μέσα στις παγκόσμιες τάσεις της διακόσμησης, παρουσιάζει το χρώμα της χρονιάς 2022. Συγκεκριμένα, επέλεξε την ανοιχτή μπλε και αέρινη απόχρωση CG 686 Eleftheria /F, από την ανανεωμένη παλέτα Colors of Greece Collection.

Η ετήσια επιλογή για το χρώμα της χρονιάς, από τους Color και Design Experts της KRAFT Paints, εναρμονίζεται πλήρως τόσο με τους κανόνες της σύγχρονης κουλτούρας όσο και με τις εγχώριες αλλά και παγκόσμιες τάσεις. Και το όνομα έχει δύναμη, καθώς είναι εκείνο που αποτυπώνει τον χαρακτήρα της απόχρωσης και δημιουργεί δυνατές εικόνες.

Η KRAFT Paints παρουσιάζει το χρώμα της χρονιάς 2022 – Ελευθερία και αναζωογόνηση σε κάθε χώρο με την απόχρωση CG 686 Eleftheria /F

Ένα χρώμα που έρχεται να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει την αισθητική των χώρων μας. Εμπνευσμένο από τα πιο ελληνικά στοιχεία, όπως το λευκό φως του ουρανού και η δροσιά της πιο ανοιχτόχρωμης θάλασσας, το νέο χρώμα CG 686 Eleftheria /F θα μας συνοδεύσει για το 2022. Είναι ένα χρώμα που αποτυπώνει την αλλαγή, την αναζωογόνηση, την ελευθερία.

Η απόχρωση CG 686 Eleftheria /F αποτελεί την ιδανική απόχρωση για όλο το σπίτι, από το υπνοδωμάτιο για χαλαρές βραδιές και ξεκούραση, έως το σαλόνι και από την κουζίνα έως τον πιο ιδιαίτερο χώρο του μπάνιου. Ταιριάζει απόλυτα με λευκές και μπεζ αποχρώσεις, ενώ μπορεί να προσδώσει κι ένα πιο σκούρο αποτέλεσμα με συναίσθημα στον χώρο. Συνδυάζεται τόσο με σκούρο μπλε ή γκρι, όσο και με βιομηχανικές υφές όπως το τσιμέντο ή ο γρανίτης.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρώμα της χρονιάς 2022 στην παλέτα Colors of Greece και νιώστε ελεύθεροι!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.