Dyson V15 Detect Absolute: Ο χειρότερος εχθρός της σκόνης και μάλιστα με… αποδείξεις!

0

Κάθε σύγχρονο σπίτι διαθέτει αναρίθμητες ηλεκτρικές συσκευές που έχουν ως βασικό στόχο να κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη. Η συσκευή όμως που βρίσκεται στην πρώτη «γραμμή» για μια νοικοκυρά είναι παραδοσιακά η ηλεκτρική σκούπα, η οποία φτάνει σε σημεία που η χειροκίνητη δεν μπορεί να … συλλάβει, εξασφαλίζοντας ένα πραγματικά υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Ηλεκτρικές σκούπες, βέβαια, υπάρχουν πολλές και η απόδοσή τους διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο. Όσο συχνά και να καθαρίζουμε το σπίτι, δύσκολα μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα είναι όντως το επιθυμητό. Εκτός κι αν έχουμε ήδη γνωρίσει την τελευταία γενιά ασύρματων σκουπών της Dyson!

Την τελευταία τριετία όλοι λίγο πολύ δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα του σπιτιού, προσπαθώντας να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς και την οικογένειά μας. Πως θα μπορούσαμε όμως να είμαστε σίγουροι ότι τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης έχουν αφαιρεθεί, όταν είναι αδύνατο να τα δούμε με γυμνό μάτι και όταν έχουν τη δυνατότητα να εισχωρούν σε σημεία που δε μπορούμε καν να φανταστούμε; Πλέον μπορούμε, αφού η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, η Dyson, που δε σταματά να μας προσφέρει λύσεις εφαρμόζοντας αξιοσημείωτες καινοτομίες, παρουσίασε μια ασύρματη σκούπα που εγγυάται πεντακάθαρο σπίτι και μάλιστα με… αποδείξεις!

Laser τεχνολογία που φανερώνει τα… πάντα

Η Dyson V15 Detect Absolute διαθέτει μια σειρά από πραγματικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που φέρνουν την επανάσταση στο καθημερινό σκούπισμα. Πρώτο και καλύτερο είναι η προσαρμοσμένη laser τεχνολογία, που φανερώνει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης, ώστε να μην υπάρχει κανένα σημείο μέσα στο σπίτι στο οποίο να μην έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Η λειτουργία diode laser στη κεφαλή της σκούπας είναι με ακρίβεια τοποθετημένη σε γωνία 1.5 μοιρών και σε απόσταση 7.3mm πάνω από την επιφάνεια, ώστε να δημιουργείται η σωστή αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας και να διευκολύνεται η ανίχνευσή της. Πως όμως ο χρήστης μπορεί να είναι βέβαιος ότι έχει πετύχει πράγματι βαθύ καθαρισμό;

Εγγυημένα βαθύς καθαρισμός

Οι high tech σκούπες της Dyson μας έχουν και στο παρελθόν εντυπωσιάσει, όμως με την V15 Detect Absolute η εταιρεία έχει προχωρήσει ένα βήμα παρά πέρα. Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing επιβεβαιώνει στο χρήστη πως έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό, αφού η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά αποτελέσματα του καθαρισμού. Είναι σε θέση να μετρά τα σωματίδια σκόνης με τον piezo αισθητήρα, ο οποίος αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης.

Οριστική λύση στο πρόβλημα των τριχών

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια ασύρματη σκούπα χωρίς ενοχλητικά καλώδια είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της V15 Detect Absolute. Ταυτόχρονα όμως, διευκολύνει τη νοικοκυρά στις οικιακές εργασίες χάρη στην περιστρεφόμενη anti-tangle hair screw κεφαλή, η οποία αποτελεί σωτήρια λύση στο πρόβλημα των τριχών που συσσωρεύονται στις επιφάνειες. Η κεφαλή έχει σχήμα κώνου, περιστρέφεται συνεχώς και απορροφά τις τρίχες κατευθείαν στον κάδο.

Η ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute με κινητήρα Hyperdymium είναι σίγουρο πως θα σου εξασφαλίσει πεντακάθαρο σπίτι χωρίς ταλαιπωρία. Προσφέρει αυτονομία χρήσης έως 60 λεπτά σε κανονική λειτουργία και 7 λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος χωρίς να μειώνεται η απόδοση. Φέρει μια ειδικά πατενταρισμένη τεχνολογία που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα. Η ισχύς του μοτέρ της όταν συνδυάζεται με το ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων «εγκλωβίζει» το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους, έως και 0.3 microns.  Παράλληλα, η τεχνολογία Root Cyclone που αποτελείται από κυκλώνες που αυξάνουν τη ροή «φροντίζουν» για τη μεταφορά της σκόνης στον κάδο χωρίς να φράζει το φίλτρο. Εκτός από ισχυρή απορροφητικότητα σε δάπεδα και χαλιά και το προηγμένο φιλτράρισμα Hepa για καθαρότερο εξερχόμενο αέρα, στα θετικά συγκαταλέγεται και το υγιεινό άδειασμα του κάδου χωρίς άγγιγμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.