Λειτουργία Eye Comfort για πραγματικά άνετη θέαση από τις LG OLED τηλεοράσεις

0

 Οι OLED τηλεοράσεις της LG Electronics (LG) προσφέρουν ανώτερη ποιότητα εικόνας, χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις και αυτό αποδεικνύεται από τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους και την πιστοποίηση ασφαλείας που έχουν λάβει όσον αφορά στην προστασία της όρασης. Με την ενσωματωμένη λειτουργία Eye Comfort, οι χρήστες απολαμβάνουν πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης.

Προστασία στα μάτια και απρόσκοπτη θέαση  

Η μεγάλη έκθεση στο μπλε φως προκαλεί διαταραχές στον ύπνο, αίσθημα κόπωσης, αλλά και καταπόνηση στα μάτια.  Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, οι OLED τηλεοράσεις[1] της LG ξεπερνούν τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας. Ειδικότερα, έχουν λάβει πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) που αποδεικνύουν ότι ο φωτισμός που εκπέμπεται δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για την ανθρώπινη όραση, ενώ οι μετρήσεις είναι σύμφωνες με τα πρότυπα του IEC (International Electrotechnical Commission) για τη διασφάλιση της υγείας των ματιών.

Η LG δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, θέτοντας στο επίκεντρο τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών και την ικανοποίηση των αναγκών τους στο μέγιστο βαθμό.

[1] Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμορφώνονται με τα παραπάνω πρότυπα είναι τα εξής: OLEDZX9LA, OLEDWX9LA, OLEDGX6LA, OLEDCX6LA.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.