Ένας αφυγραντήρας θα σας σώσει και φέτος από την υγρασία!

0

Ο χειμώνας πλησιάζει και η ενοχλητική υγρασία ήδη κάνει την εμφάνισή της στα σπίτια μας… τα προβλήματα που δημιουργεί, γνωστά, από την επιβάρυνση του αναπνευστικού μας συστήματος, όπως και των παιδιών αλλά και των κατοικιδίων μας, μέχρι την μόνιμη αίσθηση του κρύου που δυσχεραίνει και τη θέρμανση των δωματίων μας. Ένα σπίτι με υπερβολική υγρασία, το «νιώθουμε» πιό κρύο απ’ότι είναι στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να σπαταλάμε ενέργεια σε θερμάστρες και κλιματιστικά.

igrasia-1

Ωστόσο, η λύση είναι απλή, οικονομική και ονομάζεται αφυγραντήρας. Πολλά ελληνικά σπίτια έχουν ήδη έναν ή δύο αφυγραντήρες και δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην έχετε κι εσείς. Η σειρά T3 της Midea είναι η ιδανική για μικρού-μεσαίου μεγέθους χώρους, με δυνατότητα αφύγρανσης 10 λίτρων την ώρα, χωρητικότητα 1,4 λίτρων νερού και βάρος μόλις 10,5 κιλα, για εύκολη μεταφορά όπου εσείς τον χρειάζεστε.

t3-large

Είναι αρκετά «έξυπνος» καθώς αναγνωρίζει πότε γεμίζει το δοχείο του με νερό και διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία για να μην υπάρξει υπερχείλιση, ενώ ακόμη και μετά από διακοπή ρεύματος μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του αυτόματα. Ανακυκλώνει 120 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα και είναι σχεδόν αθόρυβος με 48dbA παραγόμενου θορύβου κατά τη λειτουργία του, ενώ διαθέτει και λειτουργία ισχυρής αφύγρανσης, για… δύσκολες καταστάσεις.

O Midea MDT3-10DEN3-QA3 έρχεται με εγγύηση 3 χρόνων από τον προμηθευτή και θα τον βρείτε στα 149€.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.