Το νέο ψυγείο της ESKIMO ενώνει τη σύγχρονη τεχνολογία με 57 χρόνια εμπειρίας!

0

Τα ψυγείο ESKIMO βρίσκονται στα ελληνικά σπίτια εδώ και πολλές δεκαετίες, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές, «τρέφοντάς» τες με ασφάλεια και συνέπεια. Η εμπειρία κατασκευής ηλεκτρικών ψυγείων από το 1959 αποτυπώνεται σε κάθε μοντέλο της εταιρείας ενώ ακόμη και σήμερα, τα ESKIMO είναι φημισμένα για την αντοχή τους στο χρόνο και την αξιοπιστία τους.

Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία αυτή «ενώνεται» με τη σύγχρονη τεχνολογία και ο ψυγειοκαταψύκτης ES7490NFIN είναι η τρανή απόδειξη των στοιχείων αυτών. Φυσικά ανήκει στην κατηγορία Total No Frost οπότε δε θα χρειαστεί ποτέ να το καθαρίσετε από πάγο και στα 295 λίτρα του μπορείτε να χωρέσετε άνετα τα τρόφιμα μιας τετραμελούς οικογένειας. Κατασκευασμένο με ανοξείδωτες επιφάνειες και χειρολαβές, με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, έχει και ακόμη ένα χαρακτηριστικό που το κάνει ιδανικό για κάθε σπίτι: Τη δυνατότητα αλλαγής φοράς της πόρτας! Θέλετε να ανοίγει προς τα δεξιά; Κανένα πρόβλημα. Μετακομίζετε ή το αλλάζετε θέση και θέλετε να ανοίγει από αριστερά; Γίνεται πανεύκολα!

es-7490-in-nf_close-large

Το σύστημα Multi Air Flow εξασφαλίζει την ιδανική συντήρηση όλων των ειδών τροφίμων, από το κρέας και το γάλα μέχρι τα φρέσκα λαχανικά και το ψάρι. Αρκεί να τα έχετε τοποθετημένα στα ειδικά συρτάρια συντήρησης που τα απομονώνουν και διατηρούν στα σωστά επίπεδα την υγρασία τους, αλλά και περιορίζουν τις οσμές τους. Το ES7490NFIN διαθέτει επίσης λειτουργεία ταχείας ψύξης (για εκείνες τις μπύρες που μόλις πήρατε ζεστές αλλά σε λίγο έρχεται η παρέα για το ματς), ενώ για τον… πονοκέφαλο των παιδιών, υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος αλλά και κρυστάλλινα ράφια ασφαλείας.

es-7490-in-nf_open-large

Τέλος, το ψυγείο της Eskimo σας γλιτώνει από περιττά έξοδα όλο το χρόνο! Με την ενεργειακή του κλάση Α++ και το Vacation Mode για τις ημέρες που λείπετε από το σπίτι, εξασφαλίζει πως θα «κάψει» το ρεύμα που πραγματικά χρειάζεται, χωρίς να φουσκώνει το λογαριασμό σας χωρίς λόγο!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.