Ενισχύστε τον ήχο της τηλεόρασής σας με το LG S40Q soundbar

0

Το LG S40Q soundbar είναι εδώ και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει βέλτιστο ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Θα μεταμορφώσει τον ήχο στο σαλόνι και ο χρήστης θα απολαμβάνει το αγαπημένο του πρόγραμμα με δυνατό ήχο που κόβει την ανάσα.

Το LG S40Q αποτελεί το καλύτερο μέσο αξιοποίησης μιας LG TV καθώς έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα μαζί της. Οι δύο συσκευές αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό και οι χρήστες απολαμβάνουν ενισχυμένη απόδοση της τηλεόρασης με την καλύτερη εμπειρία ήχου. Το LG S40Q διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης1), η οποία χρησιμοποιεί τον ΑΙ επεξεργαστή ήχου2 της LG τηλεόρασής για να αναλύσει το περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο. Από την παρακολούθηση ειδήσεων έως το gaming, ο χρήστης θα εξαντλήσει τις δυνατότητες της LG τηλεόρασής του και θα απολαύσει την οικιακή ψυχαγωγία στο έπακρο.

Με απόδοση ήχου 2.1 καναλιών και ισχύ 300W, το soundbar θα αποδώσει καθαρό ήχο για τη maximum απόλαυση της εμπειρίας και με τη βοήθεια του Dolby Audio™3 και του ασύρματο subwoofer, το streaming μουσικής μέσω του Bluetooth® γίνεται καλύτερο από ποτέ.

Με το τηλεχειριστήριο LG4 επιτυγχάνεται η χρήση τόσο της LG TV όσο και του LG soundbar και απλοποιείται η καθημερινότητα, καθώς δεν χρειάζεται η χρήση διαφορετικών χειριστηρίων για κάθε συσκευή.

Η οικολογική προσέγγιση της LG στην κατασκευή των προϊόντων της είναι εμφανής και στα soundbar, αφού ολόκληρη η διαδρομή της συσκευή, από την παραγωγή έως την αποστολή έχει σχεδιαστεί με οικολογικό πρόσημο. Συγκεκριμένα, το LG S40Q είναι ένα soundbar το οποίο είναι ανακυκλωμένο μέσα και έξω, έχει πιστοποίηση από την UL5 ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος του είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό. Επίσης, το ύφασμα που χρησιμοποιείται στη συσκευή έχει πιστοποιηθεί ότι κατασκευάζεται από πολυεστερικό ζέρσεϊ που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης. Το LG soundbar είναι πιστοποιημένο ως οικολογικό προϊόν από την SGS6, καθώς η εσωτερική συσκευασία παράγεται από ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια που είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση συσκευασίας. Τέλος, τα ανασχεδιασμένα κουτιά συσκευασίας του soundbar διευκολύνουν την αποστολή περισσότερων προϊόντων με φορτηγά κάθε φορά και αυτό σημαίνει χαμηλότερες εκπομπές CO2.

Το LG soundbar S40Q θα ανεβάσει το επίπεδο στην ψυχαγωγία και θα αναβαθμίσει τον χώρο, δίνοντας μοντέρνα εμφάνιση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.