Εσύ θα κοιμόσουν μαζί με τα ψάρια; Ένα πολυτελές δωμάτιο ανοίγει στη μέση του Ινδικού Ωκεανού

0

Μία διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία προσφέρει ένα ασυνήθιστο δωμάτιο που αποτελεί μέρος ενός αφρικανικού ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, τέσσερα μέτρα κάτω από το νερό.

Το τριώροφο πλωτό διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο σχετικά άγνωστο νησί Pemba,  από την ηπειρωτική χώρα της Τανζανίας και της Ζανζιβάρης, και το δωμάτιο που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα προσεγγίζεται μέσω μίας στενής σκάλας. Σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για όσους πάσχουν από κλειστοφοβία.

Ο πάνω όροφος λειτουργεί ως μπαλκόνι, τόσο για να απολαμβάνει κάποιος τα αστέρια το βράδυ όσο και για να κάνει ηλιοθεραπεία μέσα στην ημέρα. Ο μεσαίος όροφος βρίσκεται εκεί που είναι η τραπεζαρία, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Το νέο υποθαλάσσιο δωμάτιο “Manta Underwater Room” βρίσκεται τέσσερα μέτρα κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό και επιτρέπει στους ταξιδιώτες να παρατηρήσουν τα διερχόμενα ψάρια, αλλά και σπάνια θαλάσσια είδη. Μόνο που για να τα βιώσουν όλα αυτά θα πρέπει να ξοδέψουν 1.500 ευρώ το βράδυ!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.