Φεύγετε για διακοπές; Βγάλτε φωτό την κουζίνα σας!

0

Είσαι ξαπλωμένος στην παραλία, έχεις χαλαρώσει ολοκληρωτικά, το μυαλό σου έχει αδειάσει και ξαφνικά κάνεις τη μοιραία σκέψη: «Είναι κλειστά όλα τα μάτια της κουζίνας; Μήπως άφησα κανένα αναμμένο όταν έφτιαξα καφέ πριν φύγουμε;»
Ναι, μπορεί πολλοί από εσάς να γελάτε και να λέτε πως εδώ έχουμε να κάνουμε με αδικαιολόγητους ψυχαναγκασμούς ωστόσο ακόμα και ο πιο ζεν τύπος να είσαι, εάν σου μπει μία τέτοια ιδέα στο μυαλό, άντε μετά να την βγάλεις! Και μάλιστα όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο πιο πολύ φρικάρεις και αναρωτιέσαι μήπως αυτή τη στιγμή που το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά!
Η λύση είναι μία! Το Lifehacker σκέφτηκε ένα πολύ έξυπνο κόλπο για όσους φεύγουν για διακοπές και έχουν μία τάση να αγχώνονται λίγο παραπάνω. Το απλό που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε μία φωτό την κουζίνα σας! Έτσι έχετε αποδεικτικά στοιχεία πως είναι κλειστή και δεν κινδυνεύετε από τίποτα! Δεν αισθάνεστε ήδη καλύτερα; Φυσικά αυτό μπορείτε να το κάνετε και σε άλλα «ιδιαίτερα» σημεία του σπιτιού, από τους συναγερμούς, μέχρι τον πίνακα με τις ασφάλειες.
Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τον ύπνο σας στην παραλία χαλαρός και ξέγνοιαστος!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.