H μελωδία του φθινοπώρου στη… βεράντα σας!

0

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές η χαλάρωση αναζητάται και στους ρυθμούς της πόλης! Αντί να επιστρέφουμε στις λίγες μέρες των διακοπών, ας φωτίσουμε τις εκατοντάδες που θα μεσολαβήσουν μέχρι τις επόμενες. Παρόλο που μπήκαμε στο φθινόπωρο, ο ζεστός καιρός συνεχίζει να μας οδηγεί στη βεράντα. Ο ουρανός σκοτεινιάζει νωρίτερα αλλά τα παρτέρια που ανθίζουν ακόμα, δημιουργούν ένα πράσινο σκηνικό.


Και εφόσον το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ, αποφασισμένο και επιτακτικό, ας δώσουμε στη βεράντα μας ένα ύφος πολύχρωμο και χαλαρωτικό μαζί. Είναι ο κατάλληλος καιρός να φυτέψτε σπόρους ή βολβούς δίνοντας στη βεράντα τη διάθεση και το χρώμα που θέλετε, κάνοντας αντίθεση με τον μουντό καιρό. Δώστε χαρούμενες πινελιές στη βεράντα σας με διακοσμητικά μαξιλάρια, σε διαφορετικά μοτίβα και  έντονα χρώματα και χαλαρώστε βυθίζοντας το κορμί σας στον όγκο τους.


Ας μην ξεχνάμε όμως και το λευκό Εξακολουθεί να είναι διαχρονικό και σικάτο, αποτελώντας το ιδανικό φόντο για τις στιγμές χαλάρωσης που αποζητούμε όλοι,  μετά από μια κουραστική ημέρα. Χρώμα λοιπόν ή όχι, καθώς τα σύννεφα θα πυκνώνουν, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε μια μεγάλη ομπρέλα για να δώσετε έναν πιο εφήμερο και ανάλαφρο τόνο, προστατεύοντας παράλληλα τα έπιπλά σας από τις επερχόμενες βροχούλες


Αφήστε λοιπόν τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές, φτιάξτε καφέ, λεμονάδες με παγάκια ή το αγαπημένο σας κοκτέιλ και χαλαρώστε με την μουσική να παίζει. Με προσωπικό χρόνο και μπόλικη φαντασία ή τις συμβουλές διακόσμησης ενός ειδικού, μπορείτε να μεταμορφώσετε τη βεράντα σας και να  την απολαμβάνετε κάθε εποχή!


Θυμηθείτε: ό,τι και αν επιλέξετε, επιστρατεύστε αισθητική και στυλ.

PROFILE

Το studio LILA architect + designer με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA). Ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται και πειραματίζεται σ’ ένα ευρύ πεδίο κλίμακας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία και καταστήματα, αλλά και σχεδιασμό αντικειμένου. Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις αρχιτεκτονικής και design και άρθρα με έργα του γραφείου, έχουν παρουσιαστεί περιστασιακά σε ελληνικές εκδόσεις. Στόχο αποτελεί η γνησιότητα και η μοναδικότητα, αποτυπωμένη σε κάθε έργο μέσα από την βιωματική δυναμικότητα του χώρου, προβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα ζωής, έχοντας σαν γνώμονα την βιοκληματική και ενεργειακή αναβάθμιση των έργων αλλά και interior design μέσα από οικονομικές προτάσεις σχεδιασμού, φτάνοντας μέχρι και τον σχεδιασμό αντικειμένου.

Site: http://www.architectlila.gr
Facebook Page: LILA architect + designer
Linkedin Account: Lila Athanasopoulou
Instagram: lila_architect_design

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.