GROHE X: H πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα εμπειριών στο χώρο των ειδών υγιεινής!

0

Με μήνυμα «Ανακαλύψτε κάθε τι νέο», ο όμιλος LIXIL EMENA παρουσίασε την επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X, για τη GROHE, τον παγκόσμιο ηγέτη στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα. H GROHE X προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο πολυμέσων με στόχο να ενημερώσει και να εμπνεύσει τόσο τους συνεργάτες και επαγγελματίες, όσο και τους καταναλωτές της GROHE. Με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, εκπαιδευτικά videos, άρθρα και 360° ψηφιακές ξεναγήσεις, η GROHE X δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να έρθουν σε επαφή με τα νέα προϊόντα. Ακόμη, γεννιέται ένας νέος τρόπος επικοινωνίας και για τους συνεργάτες, καθώς μπορούν να κλείσουν διαδικτυακή συνάντηση με τον πωλητή τους.

Η επίσημη παρουσίαση της GROHE X, ανέδειξε τον πρωτοπόρο ρόλο της GROHE σε θέματα βιωσιμότητας στον κλάδο των ειδών υγιεινής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε τα τέσσερα best-selling προϊόντα της, πιστοποιημένα με Cradle to Cradle[1], μια πιστοποίηση που αφορά προϊόντα που έχουν παραχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν για την παραγωγή νέων προϊόντων, στο τέλος της «ζωής» τους, υποστηρίζοντας έτσι την κυκλική οικονομία. «Η απόκτηση της χρυσής διάκρισης στις πιστοποιήσεις Cradle to Cradle αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για τις προσπάθειές μας στον τομέα της βιωσιμότητας. Είμαι πολύ περήφανος που αποτελούμε ένα από τα πρώτα brands στον κλάδο των ειδών υγιεινής, που κάνει για ακόμη μια φορά ξεκάθαρη τη δέσμευση στη βιώσιμη αλλαγή και θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς» δήλωσε ο Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International και Co-CEO της Grohe AG.  Κατά την επίσημη παρουσίαση της GROHE X, έγινε αναφορά στην παραδειγματική «μετακίνηση» του ενδιαφέροντος προς στα πράσινα κτίρια, που βασίζονται στις αρχές του Cradle to Cradle® σχεδιασμού. Επιπλέον, παρουσιάστηκε μία ακόμη καινοτομία της GROHE, το πρόγραμμα «GROHE Installer Vocational Training and Education» (GIVE), με το οποίο η εταιρεία υποστηρίζει σχολές για υδραυλικούς, προσφέροντας τεχνική εκπαίδευση και πιστοποίηση για την ολοκλήρωσή της.

Η συζήτηση για τις καινοτομίες στους χώρους διαβίωσης του μέλλοντος αναπτύχθηκε γύρω από τη νέα εμπορική προσέγγιση της εταιρείας και το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο που προσαρμόζεται στις ανάγκες των καταναλωτών. Η κατεύθυνση αυτή επιβεβαιώνεται με το επαναλανσάρισμα της τέταρτης γενιάς βρυσών, GROHE Eurosmart. H ευέλικτη σειρά Eurosmart προσφέρει την επιλογή μιας υβριδικής βρύσης, η οποία συνδυάζει χειροκίνητη λειτουργία και άψογη υγιεινή, με διαφορετικές παραλλαγές μοχλού, που απλοποιούν το κράτημα και ελαχιστοποιούν την επαφή στις επιφάνειες – ιδανική για ιατρεία.

«Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και η βαθιά κατανόηση των καταναλωτών είναι το κλειδί για την ανάπτυξη βασικών προϊόντων που βελτιώνουν και προσθέτουν αξία στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Με τα προϊόντα μας, θέλουμε να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και να ανταποκριθούμε στις κοινωνικές τάσεις. Στην ανάπτυξη προϊόντων μας, καθοδηγούμαστε από τρεις βασικές μακροοικονομικές τάσεις: Αστικοποίηση, Υγεία & Ευημερία και Βιωσιμότητα», λέει ο Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA.

Η GROHE θα υλοποιήσει κι άλλες ψηφιακές εκδηλώσεις για την GROHE X τις προσεχείς μέρες. Στο μέλλον, η GROHE X θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να προσφέρει υβριδικές εμπειρίες, εκτός από το ψηφιακό περιεχόμενο. Ανακαλύψτε ό,τι νέο έρχεται στο grohe-x.com.

*******

[1] Πιστοποιημένο σύμφωνα με την Cradle to Cradle Πιστοποιημένη Έκδοση 3.1. Το C2C Certified Product Standard είναι το κορυφαίο παγκοσμίως, επιστημονικά τεκμηριωμένο και ακριβές πιστοποιητικό για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ασφαλών και βιώσιμων υλικών και προϊόντων. Δείτε περισσότερα εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τα πρώτα προϊόντα της GROHE με «Cradle to Cradle Certified®» εδώ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.