Ήρθε το Google Home, η συσκευή που θα αλλάξει το σπίτι σας!

0

To Google Home, το γκατζετάκι προσωπικό βοηθό της εταιρείας το είχαμε γνωρίσει πριν λίγους μήνες στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών I/O, στο event ανακοίνωσης των νέων προτάσεων της χθες ωστόσο μάθαμε περισσότερα, όπως και την ημερομηνία διάθεσηςκαι το κόστος του.

google-home

Τo Google Home είναι μία πρόταση με όμορφη αισθητική, διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, με το χρήστη να έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε 6 διαφορετικές βάσεις, τρεις μεταλλικές και τρεις από ύφασμα, ώστε να ταιριάζει με το χώρο που θα το τοποθετήσει στο σπίτι ή το γραφείο.

home

To «έξυπνο ηχείο» της Google ενεργοποιείται με την κλασική φράση “OK Google” και, με τη βοήθεια του ψηφιακού βοηθού Google Assistant, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές του. Οι απαντήσεις που δίνει στις ερωτήσεις σας βασίζονται στο Knowledge Graph της Google.

Με τη βοήθειά του πάντως μπορείτε να διαχειρίζεστε και έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας (όπως τις λάμπες Philips Hue ή το θερμοστάτη Nest), να ακούτε μουσική (υποστηρίζει Google Play Music, Spotify, Pandora και άλλες υπηρεσίες), να μαθαίνετε τον καιρό, να ενημερώνεστε για τα ραντεβού σας κ.ά.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου με κόστος 129 δολάρια.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.