Ισχυρός υπερ-φακός για κάθε χρήση στο σπίτι!

0

Για τις δύσκολες περιπτώσεις, όταν ένας απλός φακός δεν είναι αρκετός… αναλαμβάνει δουλειά ο heavy-duty υπερ-φακός – εργαλείο της Smart Electronics. Είναι το δεξί χέρι για κάθε μάστορα, στο σπίτι, το εργαστήριο αλλά και το εργοτάξιο.

Και σε αντίθεση με τη μεγάλη του αξία, την οποία μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε, βλέποντας το video, μπορείτε να τον αποκτήσετε μόνο με 7,90€ !!!

IMG_9704 IMG_9705

Περιλαμβάνει 24 μικρές αλλά ισχυρές λάμπες LED, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε διάταξη 4×6 για δέσμη ισχυρού φωτισμού.

Είναι πλαισιωμένες από ένα ανακλαστικό υλικό μεταλλικής επίστρωσης, έτσι ώστε να πολλαπλασιάζεται η ένταση του φωτός και να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, συγκριτικά με τους συμβατικούς φακούς.

Ένα πλαστικό πλέγμα προστατεύει τις λάμπες, απαραίτητο αν ο φακός χρησιμοποιηθεί στο εργαστήριο ή το εργοστάσιο.

IMG_9709 IMG_9721

Επίσης, στο επάνω μέρος έχει ένα χερούλι, για να τον μεταφέρετε παντού εύκολα, αλλά και για να τον κρεμάτε σε σταθερά σημεία.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Στο κάτω μέρος διαθέτει έναν ισχυρό μαγνήτη, ώστε να στερεώνεται εύκολα σε μεταλλικές επιφάνειες, προκειμένου να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, ενώ χάρη στο μικρό του βάρος, μπορείτε να τον τοποθετήσετε με ασφάλεια ακόμα και ανάποδα.

IMG_9740

Τροφοδοτείται από 3 μπαταρίες ΑΑ, γεγονός που εξασφαλίζει απόλυτη αυτονομία, αλλά περιλαμβάνει και υποδοχή για τροφοδοσία από DC, ώστε να τον λειτουργείτε χωρίς άγχος.

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 7,90€ κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.