Το κατάστημα LEROY MERLIN της Οδού Πειραιώς άλλαξε και μας περιμένει!

0

Η πολύμηνη διαδικασία ανανέωσης του καταστήματος LEROY MERLIN στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ολοκληρώθηκε και η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πελάτες της στα εγκαίνια το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με μια σειρά από εκδηλώσεις και εκπλήξεις από το πρωί μέχρι το τέλος της ημέρας.

H LEROY MERLIN ‘Έκανε το σπίτι της καλύτερο για να κάνετε και το δικό σας’, φιλοδοξώντας να καταφέρει να βοηθήσει τους πελάτες της να βρουν ό,τι χρειάζονται για να κάνουν το σπίτι των ονείρων τους πραγματικότητα. Ο Νικολά Βασίλ,  διευθυντής του καταστήματος, δήλωσε σχετικά: «Η φιλοσοφία του καταστήματος μας επανασχεδιάστηκε, ο χώρος μεγάλωσε με σκοπό να ενισχύσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα για να μπορούν όλοι να καταφέρνουν εύκολα, οτιδήποτε βάζουν στο νου τους γύρω από τη βελτίωση του σπιτιού τους. Αυτό που θέλουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα για να είμαστε δίπλα στις προσπάθειες όσων μας εμπιστεύονται, για ένα καλύτερο σπίτι. Το Σάββατο σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί την ολοκλήρωση της δικής μας προσπάθειας και την έναρξη του ταξιδιού του ανανεωμένου μας σπιτιού».

Όσοι κάνουν εγγραφή στο Newsletter της  LEROY MERLIN, λαμβάνουν ένα κουπόνι με έκπτωση 10% για εξαργύρωση μόνο το Σάββατο 30/9 και μόνο για το κατάστημα της Πειραιώς. Επίσης, όσοι βρεθούν στο κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από επιδείξεις γύρω από τη βελτίωση του σπιτιού και τις ιδιοκατασκευές (DIY), ενώ η μέρα θα είναι γεμάτη happenings, απίθανα δώρα, παιχνίδια, μουσική, κληρώσεις και διασκέδαση για όλους.

Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων της ημέρας καθώς και περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.leroymerlin.gr/leroy-merlin-peiraios ενώ η πλήρης γκάμα προϊόντων βρίσκεται στο www.leroymerlin.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.