Κωτσόβολος: «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι»

0

Στη βελτίωση της καθημερινότητας 720 οικογενειών συνέβαλε η πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» της Κωτσόβολος, που ολοκλήρωσε τον 1ο χρόνο δράσης της, προσφέροντας ισάριθμες βασικές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές -πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρονικός υπολογιστής- σε άπορες οικογένειες που τις είχαν πραγματικά ανάγκη. Τον στόχο αυτό έφερε εις πέρας η εταιρεία με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου, την τεράστια συμβολή των συνεργατών της, αλλά και των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής, Ιωαννίνων και Χίου που συνεργάζονται με το πρόγραμμα.

Μέσα από το πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι, η Κωτσόβολος παροτρύνει τον κόσμο που έχει μία ή παραπάνω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες δε χρειάζεται να τις προσφέρει σε ένα σπίτι που τις έχει ανάγκη. Η εταιρεία, αναλαμβάνει να παραλάβει τη συσκευή, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος δωρεάν, να την επισκευάσει –αν χρειάζεται- να την απολυμάνει και να την παραδώσει στη νέα της οικογένεια. Η πρωτοβουλία έχει ως αποδέκτες τις οικογένειες που ενισχύουν οι δομές κοινωνικής στήριξης των προαναφερθέντων Δήμων. 

Στην περίπτωση που κάποια από τις συσκευές δεν επισκευάζονται, η εταιρεία αναλαμβάνει να την ανακυκλώσει, διασφαλίζοντας το σωστό τρόπο αποσυναρμολόγησής της και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η πρωτοβουλία απέκτησε σημαντικούς αρωγούς που ενίσχυσαν το πρόγραμμα με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε ακόμη περισσότερα νοικοκυριά να αποκτήσουν μία από τις βασικές συσκευές τους. Μεγάλος υποστηρικτής της ενέργειας είναι η MasterCard, ενώ ουσιαστική συμβολή είχαν οι εταιρείες MORRIS, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Whirlpool και DAVOLINE.

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» και για το πώς η παλιά σας συσκευή θα μπορεί να αποκτήσει ένα νέο σπίτι, στο secondhome.kotsovolos.gr.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.