Κρεβάτι σκύλου, τραπεζάκι και διαχωριστικό δωματίου όλα σ’ ένα!

0

Λατρεύεις το pet σου; Και σου αρέσει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στο home decor; Η LCGA Design έφτιαξε ένα υπέροχο «πολυεργαλείο» που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. Ένωσε σ’ ένα κομμάτι το κρεβάτι του σκύλου με ένα τραπεζάκι, προσθέτοντας σ’ αυτόν τον ήδη έξυπνο συνδυασμό μία ακόμα λειτουργία, αυτή του διαχωριστικού δωματίου!
Το τραπεζάκι σχηματίζεται από ένα από τα ράφια που επεκτείνεται περισσότερο από τα υπόλοιπα δημιουργώντας μία γωνία, που την ίδια στιγμή αποτελεί μία μικρή στέγη πάνω από το κρεβατάκι του σκύλου. Το έπιπλο μπορεί κανείς να το ενώσει στη μία άκρη του καναπέ δίνοντας την ευκολία σε κάποιον που θα καθίσει στη γωνία να ακουμπήσει κάτι στο τραπεζάκι ενώ επιπλέον τοποθετώντας το εκεί διαχωρίζεις το καθιστικό από την τραπεζαρία κάτι που βοηθά στην διαρρύθμιση του δωματίου. Εάν θέλει κάποιος μπορεί να γεμίσει τα ράφια με βιβλία ή διακοσμητικά προσθέτοντας το έξτρα «χρώμα» που επιθυμεί.
Ένα ευρηματικό έπιπλο που φροντίζει το αγαπημένο σας σκυλί, διατηρεί το χώρο τακτοποιημένο και δίνει σίγουρα ξεχωριστό χαρακτήρα στο δωμάτιο.

dog-bed-room-divider-table-220117-1045-03
dog-bed-room-divider-table-220117-1045-04
dog-bed-room-divider-table-220117-1045-02

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.