Μην κάνετε «εκπτώσεις» στον αφυγραντήρα σας… θα σας σώσει!

0

Ο χειμώνας έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του αλλά ακόμη και χωρίς αυτόν, η υγρασία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για πολλά νοικοκυριά. Το καλό είναι πως υπάρχει λύση και πλέον οι αφυγραντήρες έχουν βρεί τη θέση τους σε κάθε σπίτι, με τις τιμές τους να είναι αρκετά προσιτές.

Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε, όμως, «εκπτώσεις» κατά την αγορά τους. Ένας χαμηλής ποιότητας αφυγραντήρας θα είναι θορυβώδης, δε θα έχει καλή απόδοση, θα έχει μικρή δεξαμενή, μικρή αντοχή στο χρόνο και ίσως να μην έχει καν… ένδειξη υγρασίας στο δωμάτιο; Θα δεχόσασταν να τον αποκτήσετε για να γλιτώσετε 20-30 ευρώ σε σχέση με ένα ποιοτικό μοντέλο.

Μια εξαιρετική πρόταση που οριακά δε ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των €200 είναι το Toyotomi Kento. Μπορεί να συλλέξει 12 λίτρα νερού σε ένα 24ωρο, παράγει θόρυβο μόλις 42db και διαθέτει ιονιστή, ενώ αρκεί για χώρους έως 50 τ.μ.

Έκτος του ιονιστή έχει και έξυπνο σύστημα με φίλτρα σκόνης και άνθρακα, ενώ έχει πλήρως ηλεκτρονική διαχείριση της λειτουργίας και ειδική οθόνη ενδείξεων. Έχει διπλό σύστημα συλλογή/αποβολής νερού (με λεκάνη ή με σωλήνα σε κάποια υδρορροή π.χ.), ηχητική και οπτική ενημέρωση μόλις γεμίσει, χρονοδιακόπτη για να κλείνει αφού φύγετε από το σπίτι ή πριν φτάσετε σε αυτό, Night Mode για μείωση θορύβου και οικονομία ενώ κοιμάστε, ακόμα και Auto Restart αν πέσει το ρεύμα!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.